Skip to main content

Finlandia Wodka

Filters voor Wodka

Filters voor Soort

Wodka (2)

Filters voor Prijs

15 tot 20 euro (1) 20 tot 30 euro (1)

Filters voor Flesformaat

100 CL (1) 70 CL (1)
Bekijk 2 producten
Wodka 2 100 CL 1

 

Finlandia vodka kopen

Ben jij op zoek naar een fles Finlandia vodka? Bij Gall.nl bestel je makkelijk en snel jouw favoriete drank. Plaats je vóór 22:00 jouw bestelling, dan heb je ‘m morgen al in huis! Lees hier meer over online drank bestellen bij Gall & Gall.

Finlandia vodka aanbieding

Koop jouw fles Finlandia voor een scherpe prijs. Neem een kijkje op de actiepagina voor alle aanbiedingen. Wist je dat je met de Gall & Gall klantenkaart vaak extra korting krijgt? Vraag ‘m snel aan en join the club!

Finse vodka

Finlandia vodka is één van de weinige Finse vodka’s. De gerst is gegroeid in de 72 dagen dat de zon niet ondergaat in Finland, waardoor de vodka een extra “crispy” smaak krijgt. Finlandia vodka is ook niet zomaar een vodka. Je kunt de vodka in meer dan 100 landen krijgen. Daarmee is Finlandia vodka ’s werelds nummer één premium vodka. Het water waarmee deze vodka wordt gemaakt, is één van de meest zuivere soorten ter wereld. En dat geeft een unieke smaak. Wist je trouwens dat je heerlijke cocktails kunt maken met deze vodka?
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.