Skip to main content

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Heineken waarschuwt voor de veiligheid van de 25cl fles met draaidop >

Finlandia Vodka

Wodka 5.0

Finlandia Vodka

70CL 40%

Finlandia is één van ‘s werelds leidende premium vodka’s, verkrijgbaar in meer dan 100 landen. Het Fins glaciaal bronwater geldt als een van de zuiverste ter wereld en is de basis voor deze vodka.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Finlandia Vodka

Voor distilleren is water van onschatbare waarde. Het Fins glaciaal bronwater geldt als een van de zuiverste ter wereld en staat aan de basis voor deze premium vodka. Ondanks de korte zomer heeft Finland wel 72 dagen dat de zon niet ondergaat en zodoende kan de unieke ‘Six-row Barley’ (type gerst) hier groeien met een schone, ‘crispy’ smaak als resultaat, zorgen voor de hoge kaliteit van Finlandia. De stijlvolle fles van Finlandia is ontworpen middels een samenwerking tussen wereldbekende designers (Kenneth Hurst en Harri Koskinen). Het weerspiegelt het smeltproces van de Finse gletsjers en staat symbool voor de ultra zuivere smaak van Finlandia.

5.0
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
Brown-Forman Finland P.O.BOX 457. 00101 Helsinki, Finland Website: responsibledrinking.org
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Finland
Finlandia

Finlandia wordt geproduceerd in de distilleerderij in Koskenkorva. Koskenkorva ligt in de gemeente Ilmajoki, centraal in Finland. Deze regio wordt ook wel gezien als 'het gebied van de stroomversnellingen', wat refereert aan het gesmolten gletsjer water wat als basis dient voor Finlandia. Uniek aan de distilleerderij is dat deze vodka op een milieuvriendelijke manier geproduceerd wordt.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.