Skip to main content
Montirius Serine Côtes du Rhône

Classic Red 4.0

2e halve prijs

Montirius Serine Côtes du Rhône

Oorsprong - Frankrijk 2017 75CL

Biodynamische zuidelijke Rhôneblend van syrah met grenache. Vergist met
uitsluitend de natuurlijk gist van de druiven zelf. Zonder toegevoegde sulfiet.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Montirius Serine Côtes du Rhône

Sérine wordt gemaakt door de biodynamische producent Montirius uit de zuidelijke Rhône. Sinds 2007 pacht wijnmaker Eric Saurel de wijngaarden van zijn buurman die hij biologisch dynamisch bewerkt. De wijn is een blend van syrah met grenache. Hij wordt vergist met uitsluitend de natuurlijk gist van de druiven zelf. De wijn rijpt 18 maanden in cementen vaten en komt niet in aanraking met hout. De wijn is fruitig met frisheid, zachte tannines en een goede balans. Zonder toegevoegde sulfiet.

4.0
  • Lekkere wijn, droog en fruitig
Syrah

Rijke, krachtige en soms vlezige wijnen worden gemaakt van de syrah druif. Drink 'm bij donker vlees en exotische specerijen.

Beschrijving Biodynamische zuidelijke Rhôneblend van syrah met grenache. Vergist met uitsluitend de natuurlijk gist van de druiven zelf. Zonder toegevoegde sulfiet.
Inhoud 75 Centiliter
Soort syrah
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Montirius 1536 ROUTE DE SAINTE EDWIGE, SARRIANS, France Email: newbrand@bottlebooks.me Website: www.montirius.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

2 keer bekroond
Oogstjaar 2015
16 punten

Jancis Robinson

Oogstjaar 2017
9

De Wijngids

Ons verhaal

Frankrijk, Rhône
Montirius Rhône

Het wijnhuis ligt in het zuidelijk Rhône-gebied. Waar de druiven groeien op oude wijnstokken. De wijnstokken hebben een lage opbrengst waardoor de smaak van de druiven intenser wordt. De wijn wordt gemaakt volgens biologisch dynamische principes. Dat betekent dat de stand van de maan de snoei- en oogstmomenten bepaalt. En er geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen