Skip to main content
Mozart Strawberry White Chocolate Cream

Creamlikeur

Mozart Strawberry White Chocolate Cream

Oorsprong - Default 50CL 15%

Mozart White Chocolate Cream Strawberry is een unieke combinatie van hoge kwaliteit chocolade en een heerlijke fruitsmaak van natuurlijke aardbeien.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Mozart Strawberry White Chocolate Cream

Met zijn verfrissende smaak van natuurlijke aardbeien en witte chocolade, is Mozart White Chocolate Cream Strawberry het perfecte pleziertje voor een lekkere warme zomeravond. Voor het maken van deze likeur is naast de chocolade en de aarbeien, ook vanille gebruikt om de smaak nog meer kracht bij te zetten.

Bevat milk and its derivatives, lactose
Inhoud 50 Centiliter
Alcoholpercentage 15%
Ingrediënten Contains: MILK (LACTOSE), colour.
Allergie-informatie Milk and its Derivatives, Lactose
Oorsprong Default
Contactgegevens Leverancier
Mozart Distillerie GMBH A-5020 Salzburg
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Oostenrijk
Mozart

De Mozart Distilleerderij stelt zeer hoge eisen aan haar product. Zo is Mozart de enige chocolade likeur vervaardigd uit echte chocolade en garandeert Mozart een zeer stabiele kwaliteit. En dat is uniek, Mozart is daarin de enige in zijn soort. Een mix van de twee cacao soorten Forastero en Trinitario wordt speciaal voor de Mozart distilleerderij geproduceerd, waarmee Mozart haar kwaliteit kan garanderen. Deze grondstoffen worden met veel zorg geselecteerd om uiteindelijk te komen tot een heerlijk zachte en gebalanceerde smaak. De Distilleerderij In Salzburg bestaat al meer dan 150 jaar, sinds 1854.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen