Skip to main content
Niepoort Fabelhaft Tinto Reserva

Royal red

2e halve prijs

Niepoort Fabelhaft Tinto Reserva

Oorsprong - Portugal 2018 75CL

Naast de Fabelhaft Tinto en Branco maakt Niepoort ook een Fabelhaft Tinto Reserva. Het grote verschil met de ‘normale’ Fabelhaft is de houtrijping van 15 maanden.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Niepoort Fabelhaft Tinto Reserva

Naast de Fabelhaft Tinto en Branco maakt Niepoort ook een Fabelhaft Tinto Reserva van portdruiven uit de Douro vallei. Het grote verschil met de 'normale' Fabelhaft is de rijping van 15 maanden op Franse eikenhouten vaten. Het is een blend van de portdruiven tinta roriz (de lokale benaming voor tempranillo), touriga franca en overige druiven, waarvan de precieze samenstelling niet bekend is. Hij is complex met bramen, vanille en specerijen. Een gastronomische wijn met een groot rijpingspotentieel.

Lekker bij gebraden rood vlees
Touriga franca

Met deze druif creeër je wijn met intense aroma's van zwarte bessen en bloemen, diep van kleur en met stevige maar fluwele tannines. Lekker bij gebraden vlees.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Naast de Fabelhaft Tinto en Branco maakt Niepoort ook een Fabelhaft Tinto Reserva. Het grote verschil met de 'normale' Fabelhaft is de houtrijping van 15 maanden.
Inhoud 75 Centiliter
Soort tinta roriz, touriga franca
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Portugal
Contactgegevens Leverancier
Niepoort Vinhos S.A. Rua Cândido dos Reis, 670, Vila Nova de Gaia, Portugal Email: info@niepoort.pt Website: http://www.niepoort.pt
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Portugal, Douro
Fabelhaft Douro

Niepoort is een portproducent met een Nederlandse link. Het bedrijf werd in 1842 opgericht door de Nederlander Eduard Kebe. Al snel kwam daar Franciscus Marius van der Niepoort bij. Dankzij het overlijden van Kebe kwam het bedrijf al snel volledig in handen van de familie Van der Niepoort, dat nog altijd de trotse eigenaar is van dit familiebedrijf uit Vila Nova de Gaia. De huidige wijnmaker is Dirk van der Niepoort. Hij is de vijfde generatie aan het roer. Niepoort is een wat kleinere producent. Ze noemen zichzelf een ‘niche player’. Hun portstijl is zoet. Naast port worden er ook tafelwijnen gemaakt van druiven uit de Douro vallei, maar ook andere Portugese wijngebieden.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen