Skip to main content
Nikka Yoichi Single Malt
Japan

Vol & rijk

Per fles Jouw Premium prijs

Nikka Yoichi Single Malt

Japan - Malt 70CL 45%

Yoichi Single Malt is een Japanse whisky van het Japanse eiland Hakkaido. Mooie volle smaak. In de afdronk mooie balans van turf en een fijne zoete smaak.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Nikka Yoichi Single Malt

Japan 70CL

Alles over Nikka Yoichi Single Malt

Yoichi Single Malt is een Japanse whisky van het Japanse eiland Hakkaido. Mooie volle smaak. In de afdronk mooie balans van turf en een fijne zoete smaak.

In 1918 vertrok Masataka Taketsuru naar Glasgow om het vak van distalateur te leren. Na 2 jaar vertrok hij weer naar Japan met een tas vol kennis en aan zijn arm zijn Schotse echtgenote. Met zijn vergaarde kennis besloot hij dat de te bouwen distillerderij in het Noorden van Japan gebouwd moest worden omdat het klimaat deed denken aan dat van Schotland. De eerste distileerderij was Yoichi, die geturfde whisky produceerd, en al snel volgende Miyagikyo. Taketsuru was duidelijk van mening dat het klimaat heel belangrijk is voor de rijping van de whisky. Door het gunstige vochtige klimaat ontwikkelen de whiskies zich erg goed. De 2 distilleerderijn Yoichi en Miyagikyo zijn nu de basis voor de gehele Nikka serie. Beide zijn verkrijgbaar als mooie single malt maar de whisky wordt ook gebruikt in alle overige whiskies van Nikka.

Beschrijving Yoichi Single Malt is een Japanse whisky van het Japanse eiland Hakkaido. Mooie volle smaak.In de afdronk mooie balans van turf en een fijne zoete smaak.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 45%
Oorsprong Japan
Contactgegevens Leverancier
Bresser & Timmer Nude 54f 6702 DN Wageningen Email: service-client@lmdw.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Japan
Japan
Nikka Japan

De Nikka distilleerderij is een Japanse whiskyproducent die in 1934 werd opgericht door Masataka Taketsuru, die wordt beschouwd als de vader van de Japanse whisky. De distilleerderij heeft twee locaties in Japan: Yoichi op het eiland Hokkaido en Miyagikyo in de prefectuur Miyagi. 

Nikka produceert verschillende soorten whisky, waaronder single malt whisky, blended whisky en grain whisky. De whisky's van Nikka staan bekend om hun hoge kwaliteit en complexe smaken en aroma's. De distilleerderij gebruikt alleen de beste ingrediënten en heeft een uniek distillatieproces dat zorgt voor een rijke en complexe smaak.

De Yoichi-distilleerderij is gelegen in het noorden van Japan en is omgeven door bergen en de zee. Het klimaat in deze regio is vergelijkbaar met dat van Schotland, wat ideaal is voor het produceren van whisky. De Miyagikyo-distilleerderij is gelegen in het zuiden van Japan en heeft een warmer klimaat, wat resulteert in een andere smaakprofiel voor de whisky's die daar worden geproduceerd.

Anderen kochten ook

 • icon
  Bestel vandaag, overmorgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 55,-

  icon
 • icon
  Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.