Skip to main content

Glaswerk & accessoires

Filters voor Glaswerk & accessoires

Filters voor Soort

Filters voor Prijs

Tot 10 euro (10) 10 tot 20 euro (16) 20 tot 30 euro (6) 30 tot 40 euro (3) 40 tot 50 euro (2)

Filters voor Merk

icon
Gall & Gall (1) Geen (1) Rebottled (6) Schott Zwiesel (1) Stanley PMI (1) Sybra (4) Vacu Vin (24)
Geen resultaten
Bekijk 38 producten

WIJNGLAZEN EN WIJN ACCESSOIRES KOPEN

Ben jij opzoek naar mooie wijnglazen of drank accessoires? Vind hier een uitgebreid assortiment aan glaswerk en alles wat je nodig hebt voor bij de borrel! 
 

12 van de 38 resultaten weergegeven

Meer resultaten

12 van de 38 resultaten weergegeven

Meer resultaten

Glazen en accessoires kopen


Op zoek naar een perfect cadeau? Ontdek onze uitgebreide collectie glazen, wijnaccessoires en cocktailaccessoires. Of je nu iemand wilt verrassen met glazen, handige wijnaccessoires of alles wat je nodig hebt voor het maken van heerlijke cocktails. Bestel je cadeau voor 22:00 uur en geef morgen al je cadeau.


Glazen cadeau geven  


Ontdek onze selectie wijnglazensets. Of je nu iemand wilt verrassen met een prachtig kristallen wijnglazen of voor speciale gelegenheden of een complete set voor gezellige wijnavonden. Bij Gall & Gall vind je een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Van witte wijnglazen, rode wijnglazen tot champagne glazen. 

Verder vind je in ons assortiment whisky glazen, bierglazen en geschenkverpakkingen. Daarnaast hebben we in ons assortiment glazen van het bekende merk Schott Zwiesel. Zo geef je niet zomaar glazen glazen, maar van een gerenommeerd merk. 


Wijnaccessoires cadeau 


Wijnaccessoires zijn het ideale cadeau voor de wijnliefhebber. Of het nu gaat om een elegante kurkentrekker, een wijnkoeler of om een wijnflesafsluiter om de versheid te behouden. Met de juiste tools kan iedereen thuis genieten van wijn met de perfecte serveertemperatuur en smaakbeleving. Bekijk ons assortiment cadeau-wijnaccessoires en verras je vrienden of familie met alles wat ze nodig hebben voor een verfijnde wijnavond. 


Cocktailaccessoires cadeau 


Cocktailaccessoires zijn het perfecte cadeau voor de enthousiaste thuisbarman of -vrouw. Of het nu gaat om een mooie cocktailshaker, een set hoogwaardige barlepels of een stijlvolle jigger voor het afmeten van ingrediënten, deze accessoires voegen flair en functionaliteit toe aan cocktail bereidingen. Met de juiste tools kan iedereen thuis professioneel ogende en heerlijk smakende cocktails maken. Bekijk ons assortiment cadeau accessoires en verras je vrienden of familie met alles wat ze nodig hebben voor de perfecte thuis cocktail ervaring. 

 

Glazen en drank accessoires aanbiedingen  


Op zoek naar een glazen en accessoires om cadeau te geven tegen een scherpe prijs? Elke 2 weken vind je nieuwe aanbiedingen, die perfect zijn om cadeau te geven. Houd onze actiepagina in de gaten of schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties en geweldige kortingen op glazen en andere accessoires.


Extra voordeel met Gall & Gall Premium 


Wil je altijd optimaal genieten van je favoriete dranken? Ontdek de voordelen van Mijn Gall & Gall Premium. Hier profiteer je niet alleen van 10% op wijnen, whisky's en andere alcoholvrije dranken, maar kun je ook genieten van diverse andere exclusieve voordelen.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.