Skip to main content

Top 5 Alcoholvrij bier

Ontdek de top 5 alcoholvrije bieren

Wil je genieten van bier, maar dan zonder alcohol? Dan is een alcoholvrij bier een goed idee. Maar voor welk bier ga je dan? Welk bier is het lekkerste? Wij haalden de recensies van Gall & Gall klanten op. Welke top 5 bieren de beste reviews kregen? Lees snel verder!

image

1. Bavaria IPA 0.0

Bavaria 0.0 IPA is een heerlijke IPA zonder alcohol. Dit speciaalbier zonder alcohol wordt gebrouwen door Bavaria in Nederland in Lieshout.

Onze klanten zeggen: 'Beste alternatief voor alcoholvrij bier. Prima smaak door extra hop met een lekker fruitig aroma.'

2. Jever Fun

Jever Fun is alcoholvrij bier uit Duitsland, één van de betere biertjes in haar categorie.

Onze klanten zeggen: 'Het beste alcoholvrij pils dat ik ooit geproefd heb.' en 'Prima alcoholvrij biertje. Heel weinig koolhydraten en suiker, voor mij als diabeet erg belangrijk.'

3. Brand IPA 0.0

Brand India Pale Ale 0.0% is een alcoholvrije IPA. De fruitige geuren in de Brand IPA 0.0 ontstaan door het dryhoppen met Cascade, Amarillo en Mosaic hoppen.

Onze klanten zeggen: 'Heerlijk bitter/zoet/zout biertje.' en 'Lekker pittig van smaak.'.

4. Leffe Blond 0.0

Leffe blond 0.0 is een heerlijk alcoholvrij abdijbier, geschikt voor ieder moment. Leffe maakt het mogelijk om vorstelijk te kunnen genieten van blond bier zonder dat dit is voorzien van alcohol.

Onze klanten zeggen: 'Je proeft bijna geen verschil tussen de met alcohol en de 0.0.' en 'Leffe Blond 0% alcohol is een heerlijk alcoholvrij bier dat niks heeft ingeleverd qua smaak.'.

5. Warsteiner Alkoholfrei

Dit nieuwe, alcoholarme bier van Warsteiner heeft de authentieke smaak van pilseren en een unieke isotonische werking.

Onze klanten zeggen: 'Heerlijk bier waarbij de 0% alcohol nauwelijks opvalt.' en 'Wel de smaak, niet de alcohol en calorieën!'.

Meer lezen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.