G&R
De G&R is een frisse en kruidige gin-tonic met een twist. Tanqueray Dry Gin en frisse rabarber zorgen samen voor een smaakexplosie die tintelt op je tong. Met komkommer en basilicum als geurige finishing touch is dit de perfecte cocktail voor wie van levendige, verrassende combinaties houdt. Proost!
10 min bereiden
5 ingrediënten
2 glazen
200 kcal per glas
€2,50 per glas
Ingrediënten
- ¼ komkommer
- ½ rode grapefruit, schil schoongeboend
- 10-12 ijsblokjes
- 100 ml Tanqueray London Dry Gin
- 1 flesje Fritz Spritz organic rhubarb (Albert Heijn)
- evt. 2 takjes basilicum
gin-tonicglazen
Zo maak je 'm
- Snijd met een kaasschaaf 2 lange linten van de komkommer en snijd 2 mooie plakjes van de grapefruit. Verdeel de komkommer en grapefruit met het ijs over de glazen.
- Verdeel dan de gin en rabarberlimonade over de glazen. Garneer met basilicum.
Alcoholvrij tip!
Soms heb je geen zin in de procenten. Dan maak je deze Gin & Rhubarb net zo lekker met de alcoholvrije Tanqueray 0.0.
Cocktailpakketten
Om het nog makkelijker te maken om een heerlijke cocktail te bereiden hebben we kant-en-klare cocktailpakketten voor je samen gesteld. Met én zonder alcohol!
Bekijk alle cocktailpakketten >
toost& magazine
toost& is een magazine met handige tips, inspirerende verhalen en maakbare recepten voor liefhebbers van mooie wijnen, bieren, whisky en andere sterke én alcoholvrije dranken. Je kunt nu ook het magazine gemakkelijk digitaal lezen!
Cocktails uit toost&
Ontdek alle cocktailrecepten uit toost& magazine! Van feestelijke kerstcocktails en warme herfstdrankjes tot frisse voorjaarscreaties en zomerse mixen. Laat je inspireren en shake elk seizoen iets verrassends!