gogomango sgroppino
Toe aan iets anders dan de klassieke sgroppino? Ga voor de Gogomango Sgroppino: romig, bruisend en tropisch! Een feestelijke cocktail die net zo goed smaakt als hij eruitziet.
10 min bereiden
5 ingrediënten
8-10 glazen
300 kcal per glas
€2,45 per glas
Ingrediënten
- 15 g munt
- 1 l mangosorbetijs
- 1 fles prosecco, gekoeld
- 75 ml Absolut Passionfruit, gekoeld
- 1-2 tl Just Add Sparkle eetbaar glitterpoeder
champagneflûtes
Zo maak je 'm
- Snijd de blaadjes van 1 takje munt zo fijn mogelijk en doe dit met het ijs in een kom. Klop met een mixer beetje bij beetje de prosecco en de wodka door het ijs tot je een luchtige slush hebt.
- Verdeel over de glazen. Steek er een takje munt in en bestrooi met glitterpoeder.
Romige variatietip!
Vervang het mangosorbetijs door yoghurtijs in de smaak mangopassievrucht.
Cocktailpakketten
Om het nog makkelijker te maken om een heerlijke cocktail te bereiden hebben we kant-en-klare cocktailpakketten voor je samen gesteld. Met én zonder alcohol!
Bekijk alle cocktailpakketten >
toost& magazine
toost& is een magazine met handige tips, inspirerende verhalen en maakbare recepten voor liefhebbers van mooie wijnen, bieren, whisky en andere sterke én alcoholvrije dranken. Je kunt nu ook het magazine gemakkelijk digitaal lezen!
Cocktails uit toost&
Ontdek alle cocktailrecepten uit toost& magazine! Van feestelijke kerstcocktails en warme herfstdrankjes tot frisse voorjaarscreaties en zomerse mixen. Laat je inspireren en shake elk seizoen iets verrassends!