Skip to main content
Welkom
0

Maple Whisky Sour

De Maple Whisky Sour is een klassieke cocktail met een warme, kruidige twist. Rijke whisky, frisse citroen en zachte ahornsiroop vormen de perfecte balans tussen kracht en zoet. Afgewerkt met romig eiwit, een vleug kurkuma en bloemblaadjes is dit een verrassend elegante cocktail met pit!

5 min bereiden
7 ingrediënten
2 glazen
208 kcal per glas
€3,55 per glas

Ingrediënten

cocktailshaker, lage glazen op voet

Zo maak je 'm

  1. Doe de ijsblokjes, whisky, ahornsiroop naar smaak, citroensap en het eiwit in de shaker en schud zeker 30 sec. goed en krachtig tot het flink schuimt.
  2. Verdeel de sour zonder het ijs over de glazen. Garneer met de kurkuma en de bloemetjes. 


Kerstlichtjes

Cocktailpakketten

Om het nog makkelijker te maken om een heerlijke cocktail te bereiden hebben we kant-en-klare cocktailpakketten voor je samen gesteld. Met én zonder alcohol!
Bekijk alle cocktailpakketten >

toost& magazine
toost& is een magazine met handige tips, inspirerende verhalen en maakbare recepten voor liefhebbers van mooie wijnen, bieren, whisky en andere sterke én alcoholvrije dranken. Je kunt nu ook het magazine gemakkelijk digitaal lezen!

Ontdek hier alle edities!

Cocktails uit toost&
Ontdek alle cocktailrecepten uit toost& magazine! Van feestelijke kerstcocktails en warme herfstdrankjes tot frisse voorjaarscreaties en zomerse mixen. Laat je inspireren en shake elk seizoen iets verrassends!

Ontdek alle cocktails uit toost&

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.