Skip to main content
image

GREY GOOSE

‘Vive le Jour’ betekent dat je van dag-tot-dag moet leven. Jezelf verwennen alsof jij de speciale gebeurtenis bent die alleen het allerbeste verdient. Het leven zit vol bijzondere momenten: grote en kleine, geplande en spontane, en deze momenten hebben iets nodig dat de gelegenheid waardig is – een vodka van ongeziene kwaliteit die gemaakt is zonder compromissen.

HET MAKEN VAN GREY GOOSE

image

Tarwe, water en know-how
Grey Goose vodka is afkomstig uit de Cognacstreek in Frankrijk en wordt gemaakt met enkel 2 ingrediënten: single-origin wintertarwe van Picardie en water uit de natuurlijke kalksteen bron in Gensac-la-Pallue. Door de allerbeste ingrediënten te gebruiken is een unieke soort vodka gecreëerd die perfect is zonder enige vorm van additieven. Grey Goose staat bovenaan in de lijst van “World’s Best Tasting Vodka”. Elke stap in de productie draagt bij aan dit resultaat.

image

Single-origin tarwe uit Picardie
De fijne, zachte wintertarwe wordt normaal gesproken alleen gebruikt in het overheerlijke Franse artisanale brood. Het zaaien van de tarwe gebeurt in augustus en het wordt pas negen maanden later geoogst zodat het een natuurlijke en zoete smaak geeft aan de vodka. Iedere tarwekorrel is afkomstig van drie lokale landbouw coöperatieven in Picardie. Deze streek wordt niet voor niets het ‘broodmandje’ van Frankrijk genoemd en ligt op minder dan 50km van de distilleerderij.  

image

Natuurlijk bronwater
Het water dat voor Grey Goose vodka wordt gebruikt, komt van Gensac-la-Pallue wat een regio is die gekend staat voor zijn sterkedranken van uitzonderlijke kwaliteit. Het zuivere water komt rechtstreeks uit een bron die meer dan 150 meter diep ligt en wordt op natuurlijke wijze gefilterd door kalksteen. toegevoegd. Zo komt de vodka op optimale sterkte met een optimale smaak. Het gebruik van het zuivere bronwater draagt bij aan de kwaliteit en het specifieke smaakprofiel van de vodka.

image

‘Maître de Chai’
In de Cognacsteek beoefenen de allerbeste experten ter wereld al eeuwenlang de verfijnde kunst van het distilleren. Grey Goose doet als enige vodka een beroep op de expertise van een ‘Maître de Chai’ (keldermeester), François Thibault genaamd. François, Thibault laat zich inspireren door de lange geschiedenis van de beroemde wijnen en cognacs uit de streek om de beste vodka van de wereld te vervaardigen. Grey Goose is een van de meest gevraagde super premium vodka’s in de wereld.

Grey Goose

GREY GOOSE COCKTAILRECEPTEN

SKINNY GOOSE

Probeer deze heerlijke verfrissende cocktail die de verfijnde smaak van Grey Goose wodka combineert met de frisheid van limoen. 

Ingrediënten

  • 50 ml Grey Goose
  • 150 ml sparkling water
  • Limoenpartje als garnering
  • Ijs

Recept

  1. Voeg de ingrediënten toe aan een longdrink of wijnglas.
  2. Voeg ijsblokjes toe aan het glas en roer door.
  3. Garneer met het limoenpartje.
image

LE GRAND FIZZ

Probeer deze bruisende
en verfrissende cocktail met een elegante twist!

Ingrediënten

  • 35 ml Grey Goose
  • 15 ml verse limoensap
  • 25 ml St. Germain
  • 60 ml sodawater
  • Limoenpartje

Recept

  1. Vul een wijnglas met ijsblokjes.
  2. Voeg de Grey Goose wodka, verse limoensap & St. Germain toe.
  3. Top af met koud sodawater en garneer met een vers limoenpartje.
image

FRENCH MULE

Probeer deze heerlijke cocktail die een combinatie biedt van vodka, gember en citrus voor een verrassende en smaakvolle ervaring!

Ingrediënten

  • 50 ml Grey Goose
  • 90 ml gemberbier
  • 10 ml limoensap
  • Partje limoen
  • Klein stukje gember

Recept

  1. Vul een mok met ijs.
  2. Voeg het sap van de halve limoen toe.
  3. Voeg de Grey Goose toe, vul aan met gemberbier en roer door.
  4. Garneer met een partje limoen en stukje verse gember.
image

ESPRESSO MARTINI

Probeer deze verrukkelijke cocktail die de smaak van wodka en koffie combineert. De cocktail voor koffieliefhebbers!

Ingrediënten

  • 30 ml Grey Goose
  • 30 ml premium koffielikeur
  • 30 ml espresso
  • Snufje zout
  • 3 koffiebonen

Recept

  1. Voeg de Grey Goose, koffielikeur, espresso en snufje zout toe aan een shaker.
  2. Shake het geheel en schenk uit in een martini glas.
  3. Garneer met de koffiebonen.
image

Meer lezen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.