Skip to main content

Ontdek sterke merken


Grey Goose

Grey Goose

‘Live Victoriously’ betekent jezelf verwennen alsof jij de speciale gebeurtenis bent die alleen het allerbeste verdient. Het leven zit vol bijzondere momenten: grote en kleine, geplande en spontane, en deze momenten hebben iets nodig dat de gelegenheid waardig is – een vodka van ongeziene kwaliteit die gemaakt is zonder compromissen.

Bekijk de video

Tarwe, water en know-how

Grey Goose vodka is afkomstig uit de Cognacstreek in Frankrijk en wordt gemaakt met enkel 2 ingrediënten: single-origin wintertarwe van Picardie en water uit de natuurlijke kalksteen bron in Gensac-la-Pallue. Door de allerbeste ingrediënten te gebruiken is een unieke soort vodka gecreëerd die perfect is zonder enige vorm van additieven. 

Single-origin tarwe uit Picardie

De fijne, zachte wintertarwe wordt normaal gesproken alleen gebruikt in het overheerlijke Franse artisanale brood. Het zaaien van de tarwe gebeurt in augustus en het wordt pas negen maanden later geoogst zodat het een natuurlijke en zoete smaak geeft aan de vodka. Iedere tarwekorrel is afkomstig van drie lokale landbouw coöperatieven in Picardie. Deze streek wordt niet voor niets het ‘broodmandje’ van Frankrijk genoemd en ligt op minder dan 50km van de distilleerderij.   

Grey Goose 70CL

Natuurlijk bronwater

Het water dat voor Grey Goose vodka wordt gebruikt, komt van Gensac-la-Pallue wat een regio is die gekend staat voor zijn sterkedranken van uitzonderlijke kwaliteit. Het zuivere water komt rechtstreeks uit een bron die meer dan 150 meter diep ligt en wordt op natuurlijke wijze gefilterd door kalksteen. 

‘Maître de Chai’

In de Cognacsteek beoefenen de allerbeste experten ter wereld al eeuwenlang de verfijnde kunst van het distilleren. Grey Goose doet als enige vodka een beroep op de expertise van een ‘Maître de Chai’ (keldermeester), François Thibault genaamd. François, laat zich inspireren door de lange geschiedenis van de beroemde wijnen en cognacs uit de streek om de beste vodka van de wereld te vervaardigen. 
 

Goose & Juice summer drinks

Goose & Juice summer drinks

PINEAPPLE DELIGHT

Ingrediënten

 • 50 ml Grey Goose
 • 50 ml Ananassap       
 • 80 ml Gemberbier
 • 20 ml Limoensap
 • Munttakje als afwerking

Recept

 1. Vul een highball glas met ijsblokjes.
 2. Voeg de Grey Goose vodka, het ananassap en limoensap toe en top af met het gemberbier.
 3. Werk af met een munttakje.

image

POMELO FIZZ

Ingrediënten

 • 50 ml Grey Goose
 • 75 ml Vers grapefruitsap
 • 75 ml Tonic
 • Grapefruit partje als afwerking

Recept

 1. Vul een highball glas met ijsblokjes.
 2. Voeg de Grey Goose vodka, het grapefruitsap toe en top af met tonic.
 3. Werk af met een partje grapefruit.

image

SUNDOWN SPRITZ

Ingrediënten

 • 50 ml Grey Goose
 • 75 ml Vers sinaasappelsap
 • 75 ml Ginger ale
 • Sinaasappel partje als afwerking

Recept

 1. Vul een highball glas met ijsblokjes.
 2. Voeg de Grey Goose vodka, het sinaasappelsap toe en top af met ginger ale.
 3. Werk af met een partje sinaasappel.

Zelf ervaren

Grey Goose vodka is ook verkrijgbaar in een 35cl fles. Zo kun je de smaak van deze premium vodka proberen voor je een grote fles aan schaft.

Grey Goose 35CL


Meer cocktailinspiratie

Weten wat je nog meer met Grey Goose kunt doen? Als je deze een keer hebt geprobeerd zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden met deze prachtige vodka. Probeer de Grey Goose le Fizz of Espresso Martini met Grey Goose. Voor erbij maak je natuurlijk deze heerlijke borrelballen!