Skip to main content

ONTDEK STERKE MERKEN


Malibu

Malibu

Malibu is ‘s werelds bekendste en meest verkochte Caribische rum met kokosnoot. Malibu is hét drankje voor de zomer. Al sinds 1893 wordt Malibu gemaakt in Barbados. Een plek waar de zon altijd schijnt, en dat proef je!

BEKIJK ALLE MALIBU

MALIBU logo

MALIBU: SINDS 1893

De oorsprong van Malibu ligt in het midden van de 17e eeuw. Op het eiland Barbados werd toen voor het eerst rum geproduceerd. De bekende rum met kokos werd echter pas als merk in 1893 ontwikkeld. Dit gebeurde in de West Indies Rum Distillery, een wereldberoemde distilleerdij. Het is de Twelve Island Shipping Company die verantwoordelijk was voor de distributie van Malibu. Eerst in de 12 eilanden van de Antillen/Caribische gebied en later in de rest van de wereld. Sindsdien is Malibu uitgegroeid tot een succesvol internationaal merk en de nummer 1 rum met kokos in de wereld!

COCKTAIL MET MALIBU: PINA COLADA

Een klassieker! Een heerlijke combinatie van Malibu, ananas en kokos. Een Pina Colada is makkelijk te maken en is ook nog super lekker.

MALIBU FLES

Ingrediënten

  • 50 ml Malibu Coconut
  • 25 ml kokosroom
  • 75 ml ananassap
  • Verse ananas

Zo maak je 'm

  1. Vul een cocktailshaker met ijsblokjes
  2. Voeg 1 deel Malibu en ½ deel kokosnootroom toe
  3. Shake en schenk in een cocktailglas met crushed ijs
  4. Top het geheel af met ananassap en garneer met een schijfje ananas

MIXEN MET MALIBU

Malibu is ‘s werelds bekendste en meest verkochte Caribische rum met kokosnoot. De unieke smaak van deze likeur is te danken aan de verfijnde melange van rum, natuurlijke kokosaroma’s en pure rietsuikers van de hoogste kwaliteit. Malibu is heerlijk om te mixen met cola, ananassap, appelsap en nog veel meer. Ook is Malibu de basis voor verschillende cocktails zoals de Pina Colada. Maar ook deze cocktails:

SOORTEN MALIBU

Malibu in kokosnoten geserveerd

Originele Malibu

Er gaat niets boven de originele Malibu. Maar dit is natuurlijk niet zomaar een Original. Het is de zon in een fles met een zachte en verfrissende smaak! Dat is waarom het de best verkopende kokosnootrum ter wereld is!

Malibu Pineapple

Rijpe ananas met een zachte kokossmaak... Welcome to the Caribbean! Malibu Pineapple is de perfecte likeur voor een zomerse mix met bijvoorbeeld lemon-soda, appelsap, sinas of sodawater. Cheers!