Skip to main content

ONTDEK STERKE MERKEN


Viper Hard seltzer

Viper Hard seltzer

Wij zijn Viper Hard Seltzer, sparkling water met een bite. Ja, vandaar die slang in ons logo. Wij zijn een Hard Seltzer, sprankelend water met 4% alcohol, 96 calorieën en een vleugje lime. Lees er hier meer over.

Het verhaal achter Viper

Wij zijn Viper Hard Seltzer, sparkling water met een bite. Ja, vandaar die slang in ons logo. Wij zijn een Hard Seltzer, een koolzuurhoudende drank met 4% alcohol. Hard Seltzers zijn dé hit in de Verenigde Staten en veroveren deze zomer ook heel Nederland. Viper Hard Seltzer is een heldere, licht alcoholische drank, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Viper smaakt fris, als een sprankelend bronwater met een vleugje limoen Viper is glutenvrij, heeft geen toegevoegde smaak- en conserveringsmiddelen én is laag in calorieën. Dat is nog eens bewust genieten! 

Hoe wordt Viper Hard Seltzer gemaakt?

Viper is een gebrouwen Hard Seltzer. Het brouwen is vergelijkbaar met de natuurlijke & traditionele manier waarop bier gebrouwen wordt. Als basis wordt bronwater uit de Roudná bron vlak bij de Pilsen brouwerij gebruikt. Om de gewenste 4% alcohol te bereiken wordt gist gebruikt. De drank wordt gefilterd om een kraakheldere kleur te bereiken.

Bekijk hieronder de brouwvideo voor het hele proces!

Viper Hard Seltzer Lime

Viper Hard Seltzer is een heldere, licht alcoholische drank, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het bestaat uit bruiswater, alcohol en een fruitsmaak. Viper is een gebrouwen hard seltzer en bevat geen conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur- of zoetstoffen. Viper Lime smaakt verfrissend als een sprankelend water met een vleugje limoensmaak, maar heeft een verrassende ‘bite’ vanwege de aanwezigheid van 4% alcohol.

Verkrijgbaar in 330ml blik en fles.

 

Viper Lime 33CL