Kaasplankje met vijgen-compote

inspiration-image

Recept

Dessert - 4 personen - 1 uur

Ingrediënten compote

  • 1/2 citroen
  • 4 el vijgenjam
  • 2 verse vijgen, met schil
  • 2 el balsamicoazijn
  • 2 el rozijnen

Ingrediënten kaasplankje

  • 150 g stilton
  • 150 g oude boerenkaas
  • 150 g manchego viejo
  • blauwe druiven
  • muesli-notenbrood  

Bereiding

  1. Boen de citroen goed schoon en rasp de schil. Schil de vijgen en snijd ze in stukjes. Verwarm de vijgenjam, de stukjes vijg, de azijn, de citroenrasp en de rozijnen in een steelpan. Laat de compote afkoelen.
  2. Leg de stukken kaas op een kaasbord. Doe de compote in een schaaltje en zet dat in het midden van het bord. Serveer met blauwe druiven en muesli-notenbrood.

5 Reviews

(48 stemmen)
22.99
Stevig rood
Fles Doos (6)

21 Reviews

(90 stemmen)
16.99
Stevig rood
Fles Doos (6)

(15 stemmen)
45.99
Fruitig rood
Fles Doos (6)

1 Review

(12 stemmen)
13.49
8.63
Stevig rood
Fles Doos (6)

5 Reviews

(22 stemmen)
10.99
Vol wit
Fles Doos (6)

1 Review

(39 stemmen)
18.99

KAART HOUDERS


14.24
Fles