Masi Campofiorin Appaxximento 2017 75CL
De bijzondere ripasso van Masi Campofiorin is een klasse apart. Ripasso wordt meestal gemaakt door wijn nog eens op de droesem van Amarone wijn te laten vergisten. Voor de wijn worden lokale druiven gebruikt zoals corvina (70%) en rondinella en molinara. BIj Masi krijgt de wijn de bijzondere smaak door de extra vergisting met een kwart hoeveelheid gedroogde druiven die zo’n 6 weken in de zon hebben gelegen. Dat geeft de wijn extra kracht. Masi noemt deze methode Appaxximento.
- Soort
- corvina , rondinella en molinara
- Oogstjaar
- 2017
- Inhoud - % Vol
- 75CL - 13%
- Glazen per fles
- Smaak
- Rijp, Geconcentreerd, Complex en Kruidig
- Land
- Italië

Gratis bezorging vanaf € 50,-
Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd.
Lees meer over retourneren & ontbinden
Gratis bezorging vanaf € 50,-
De bijzondere ripasso van Masi Campofiorin is een klasse apart. Ripasso wordt meestal gemaakt door wijn nog eens op de droesem van Amarone wijn te laten vergisten. Voor de wijn worden lokale druiven gebruikt zoals corvina (70%) en rondinella en molinara. BIj Masi krijgt de wijn de bijzondere smaak door de extra vergisting met een kwart hoeveelheid gedroogde druiven die zo’n 6 weken in de zon hebben gelegen. Dat geeft de wijn extra kracht. Masi noemt deze methode Appaxximento.
- Soort
- corvina , rondinella en molinara
- Oogstjaar
- 2017
- Inhoud - % Vol
- 75CL - 13%
- Glazen per fles
- Smaak
- Rijp, Geconcentreerd, Complex en Kruidig
- Land
- Italië