Skip to main content

NIEUW


Bols: Ready to enjoy cocktails

Bols: Ready to enjoy cocktails

Van deze kant en klare Bols cocktails kun je direct genieten. Drie bekende cocktails zo uit te schenken, zorgen gegarandeerd voor een heerlijke avond. Gemaakt door bartenders met alleen de beste ingredienten. Enjoy! Magically simple!

Bols Espresso Martini 

Bols Espresso martini is rijk en romig, met een dark roasted randje. Brengt een einde aan je avond, of verwelkomt de nacht? Schud hem goed en drink hem koel. Een cocktailglas staat hem het best. Versier ‘m met drie koffiebonen en een scheutje magie. Deze Bols cocktail fles schenkt tot 5-7 serves. Perfect om te delen op een feestje of tijdens een diner.

Zo gemaakt!
1. Koel
2. Schud
3. Schenk
4. Garneer 

Ontdek de Bols Espresso Martini

Bols Pornstar Martini 

Bols Pornstar martini is een exotische cocktail, fris en een tikje brutaal. Een tropische klassieker met een hoofdrol voor de passievrucht. Deze Martini houdt van dansen, dus schud hem goed. Verleid hem met een cocktailglas en laat je hand de show stelen. Deze Bols cocktail fles schenkt 5-7 serves. Perfect om te delen op een feestje of tijdens een diner.

Zo gemaakt!
1. Koel
2. Schenk
3. Garneer 

Ontdek de Bols Pornstar Martini

Bols The Very Old Fashioned

Bols Very old fashioned is elegant, aromatisch en heerlijk intens. Deze Very Old Fashioned stelt onze mooiste vaten tentoon. Serveer over ijs met een sinaasappelschijfje. Ook lekker met jazz en een knisperend haardvuur. Deze Bols cocktail fles schenkt 5-7 serves. Perfect om te delen op een feestje of tijdens een diner.

Zo gemaakt!
1. Koel
2. Schenk
3. Garneer 

Ontdek de Bols The Very Old Fashioned
Bekijk de video

Espresso Martini


Rijk en romig, met een dark roasted randje. Brengt een einde aan je avond, of verwelkomt de nacht? Schud hem goed en drink hem koel. Een cocktailglas staat hem het best. Versier ‘m met drie koffiebonen en een scheutje magie. 

Pornstar Martini 


Exotisch, fris en een tikje brutaal. Een tropische klassieker vol pit en passie(vrucht). Deze Martini houdt van dansen, dus trakteer hem op een feestje. Verleid hem met een cocktailglas en laat je hand de show stelen. 

The Very Old Fashioned 


Elegant en intens, vol warme aroma’s van cederhout en sinaasappel. Deze Very Old Fashioned pronkt met de smaken van houtgerijpte jenever. Serveer over ijs met een sinaasappelzeste. Ook lekker met jazz en een knisperend haardvuur.

Bols Pornstar

Over Bols

Lucas Bols is het oudste gedistilleerd merk ter wereld en een van Nederlands oudste nog actieve bedrijven. 
Sinds 1575 zijn wij meester in de kunst van het distilleren, mixen en blenden van oude recepten met nieuwe smaken voor ons portfolio van (super)premium merken, waarmee in meer dan 110 landen cocktails worden gemaak