Feestrecepten uit Toost&
Van tevoren te bereiden, afgekoeld het lekkerst, dus meer tijd voor je gasten!
BURRATA MET AUBERGINE, OLIJVEN EN DRUIVEN
Een verrassende combinatie van romige burrata, geroosterde aubergine, zoute olijven en zoete druiven!
DIP VAN WHIPPED FETA
Een romige dip van whipped feta, perfect om te combineren met knapperige, verse groenten!
GEROOSTERDE WINTERGROENTEN MET TRUFFELDRESSING
Geroosterde wintergroenten met een truffeldressing. Een simpel, maar smaakvol gerecht!
FLATBREADCRACKERS MET GEKARAMELISEERDE UIEN EN PECORINO
Knapperige flatbreadcrackers belegd met zoete gekarameliseerde ui en hartige pecorino.
SOEZEN MET PROSECCO-CRÈME EN WITTE CHOCOLADE
Luchtige soesjes gevuld met prosecco-crème en afgewerkt met witte chocolade: feestelijk, zoet en onweerstaanbaar.
TIRAMISU MET LICOR43 SPECULOOS
Romige tiramisu met een twist van Licor 43 Speculoos: vol zoete, kruidige smaken en pure verwennerij.
toost& magazine
Deze recepten komen uit het magazine toost&. toost& is een magazine met handige tips, inspirerende verhalen en maakbare recepten voor liefhebbers van mooie wijnen, bieren, whisky en andere sterke én alcoholvrije dranken. Je kunt nu ook het magazine gemakkelijk digitaal lezen!
Meer lezen