Skip to main content

Top 5


Top 5 Overig Mixen

Top 5 Overig Mixen

Bij Gall & Gall verkopen we enorm veel verschillende dranken. Sterke dranken komen dan ook voor in verschillende soorten en maten. Op deze pagina vind je de top 5 van onze overige favoriete dranken! Waaronder lekkere shots voor een feestje of een kruiden likeurt voor jou geniet moment.

Bekijk alle mixen

Top 5 Tequila

Tequila is een gedistilleerde drank van de agave plant uit verschillende regio's van Mexico. Dit kan zowel een transparante als een gerijpte drank zijn. Deze namen worden vaak aangegeven als tequila silver of tequila gold. Het is een populaire drank voor cocktails of puur als aperitief/digestief. Hieronder vind je onze favorieten. 

Top 5 Bitters

Een bitter (ook wel kruidenbitter of bittertje) is, net zoals jenever en brandewijn, een drank op basis van neutrale alcohol. Bekende bitters zijn Fireman en Jagermeister. De meeste bitters bevatten 15-30% alcohol en worden aangezoet met een beetje suiker. Ontdek alles over bitters!

Top 5 Shotjes

Tijd voor een feestje? Dan hebben wij speciaal voor het moment onze favoriete likeur shots op een rij gezet. Geniet uiteraard wel met mate van deze lekkere likeurshots. 

Top 5 Hard Seltzers

Hard Seltzers is een populaire alcoholische drank in Amerika. Het wordt gemaakt met bruiswater, fruit smaken en vaak ook gerstemout. Dit resulteert in een licht zoete alcoholische drank met lage caloriën en zonder gluten. 

Mis nooit meer een actie met de Gall & Gall nieuwsbrief

Wil jij de lekkerste dranken en de meest originele cadeau's voor de beste prijzen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere week de scherpste aanbiedingen. Bij jouw eerste inschrijving ontvang je ook nog eens 10% korting op je aankoop.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.