Skip to main content

Wijnhuis


Kanonkop

Kanonkop wijngaard
Kanonkop wijngaard

Wat leuk dat je het wijnhuis van Kanonkop heb bezocht! Gelukkig kun je deze wijnen ook in Nederland kopen. Bij Gall & Gall vind je de beste wijnen van Kanonkop. En die bezorgen we graag bij jou thuis wanneer het jou uitkomt. Of kom langs in een van onze winkels!

Bekijk alle wijnen van Kanonkop

DE VIERDE GENERATIE

Het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Kanonkop Estate is gelegen op de hellingen van de Simonsberg in Stellenbosch. Het wijnhuis is vernoemd naar een heuvel (‘kop’ in het Afrikaans) van waaraf in de 17e eeuw een kanon werd afgeschoten als er een VOC-schip in de buurt van Kaapstad voer. Met name de beste wijnen van Kanonkop worden gezien als de Premier Cru wijnen van Zuid-Afrika. Het domein werd gekocht door de Zuid-Afrikaanse oud-politicus Jacobus Wilhelmus Sauer. Tegenwoordig is het bedrijf nog altijd in handen van zijn nazaten. Inmiddels de vierde generatie van deze familie.

BESTEL ONLINE BIJ GALL & GALL

Bij Gall & Gall vind je online altijd de lekkerste wijnen voor ieder budget. Kies zelf welke dag het meest geschikt is voor jou. Dat kan dus ook na je reis zijn! Via track&trace kun je precies zien wanneer je jouw pakketje kunt verwachten. Ook krijg je een half uur voor de bezorgtijd een SMS dat je flessen eraan komen. En dan: lekker genieten!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.