Skip to main content

De meest geliefde wijnhuizen

Elk jaar worden de meest geliefde wijnhuizen ter wereld bekend gemaakt: 'The world's most admired winebrands.'
image

De selectie van 'The world's most admired wine brands' is gebaseerd op enquetes van meer dan 200 professionals. De 50 wijnhuizen op deze lijst behoren tot de absolute top. Lees alles over deze wijnhuizen en vind je favoriete fles.

Wijnhuizen Europa

Naast de 'most admired' wijnhuizen zijn er nog een aantal wijnhuizen die zeer de moeite waard zijn om meer over te lezen! Voor het gemak zijn ze ingedeeld in Europese wijnhuizen en wijnhuizen buiten Europa. Zoek je favoriete wijnhuis en lees het verhaal van het onstaan, hun kennis en bestel direct een lekkere wijn!

Portugal

Porthuizen (en wijn)

Kopke
Symington

Nederlands

Wijnhuis

Wijnhoeve de Colonjes

Duitsland

Wijnhuis

Dr. Loosen

Oostenrijk

Wijnhuis

Baumgartner

Wijnhuizen buiten Europa

Buiten Europa maken ze fantastische wijnen. In Argentinië en Chili bijvoorbeeld, maar ook in Uruguay! En natuurlijk vergeten we Zuid-Afrika en Australië en Nieuw-Zeeland niet!

Zuid- en Noord-Amerika

Argentinië

Wijnhuizen

Alamos
Argento
Catena
Trapiche

Verenigde Staten

Wijnhuizen

Ironstone
1000 Stories

Australië & Nieuw-Zeeland

Australië

Wijnhuizen

Penfolds
Rawson's Retreat
Wolf Blass

Nieuw-Zeeland

Wijnhuizen

Lawson's Dry Hills
Yealands

Meer lezen over wijn

Hoe vind je de wijn die perfect bij je past? Want wat vind je echt lekker? Of wat past goed bij het gerecht dat je gaat eten? Wij vertellen je er alles over op onze wijnpagina >

Druiven zijn heel belangrijk voor de smaak van de wijn. Er zijn wel honderden soorten druiven, allemaal met hun eigen unieke smaak. Lees alles over deze druiven en wijnsoorten >

Overal ter wereld wordt wijn gemaakt en elk land heeft zijn eigen unieke manier van wijn produceren. Wij hebben de belangrijkste wijnlanden op een rijtje voor je gezet!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.