Skip to main content

Ontdek wijnhuizen


Villa Locatelli

Wijngaard
Wijngaard

Ben je deze zomer in de buurt van Venetië? Op nog geen 2 uur rijden liggen de prachtige wijngaarden van Villa Locatelli.

Villa Locatelli

Het wijnbedrijf Angoris is opgericht in 1648 toen de Oostenrijkse keizer Ferdinand III 300 velden met zeer vruchtbare grond gaf aan officier Locatello Locatelli voor zijn verdiensten tijdens gevechten in de 30 jarige oorlog. Vanaf dat moment werden de stille bossen, groene heuvels en mooie wijngaarden van het Angoris landgoed een retraite voor de edelen vanuit het hele Oostenrijks-Hongaarse keizerrijk. De villa Locatelli, dat nog steeds het domein domineert, werd een symbool van kwaliteit en gastvrijheid en de wijnen vonden hun weg naar de koninklijke kringen van Europa.

Nu, 3 eeuwen later wordt de Tenuta Angoris, een van de meest prestigieuze Friuli wijndomeinen, geleid door de enthousiaste en ondernemende Locatelli familie.

Bezoek Villa Locatelli

Google Maps afbeelding van ligging Villa Locatelli

En jij kunt er een kijkje nemen! Alleen kaarthouders krijgen een gratis rondleiding in de Villa en door de wijngaarden met aansluitend een proeverij. Het duurt in totaal ongeveer 1,5 uur.

Geef je nu op voor de gratis rondleiding met proeverij. Je kunt een mail sturen met de volgende gegevens:

  • de datum en tijdstip van bezoek
  • aantal personen
  • naam en telefoonnummer
  • Klant&kaart nummer

* Eventueel kun je gebruik maken van deze online vertaalhulp om jouw e-mail te vertalen.

Je kunt ook telefonisch reserveren bij Monica Rigotti op telefoonnummer: +39 (0)481-60923. Reserveren kan tot 2 dagen voor de gewenste datum van bezoek. Je kunt gebruik maken van dit aanbod t/m 30 september 2014, de openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 18.30 uur. De rondleiding en proeverij worden in het Engels gegeven.