Skip to main content
Pallini Limoncello

Limoncello

Per fles

Pallini Limoncello

Oorsprong - Default 300CL 26%

Pallini limoncello is zuiver en puur van smaak. De kleur is identiek aan die van vers geperst citroensap; niet helemaal helder en zacht geel-groen. Aan Pallini limoncello worden geen geur- en smaakstoffen toegevoegd.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Pallini Limoncello

De afdronk is fris en zoet, maar niet stroperig. Heel lekker puur, maar ook in een cocktail zoals een scroppino.
Het geheim van het succes is de kwaliteit! Pallini limoncello wordt gemaakt van I.G.P. Sfusato citroenen, die groeien aan de Amalfikust in de buurt van Napels. De citroenen worden op natuurlijke wijze geteeld (100% natuurlijk) en met de hand geplukt. Vervolgens weken de schillen van deze citroenen in pure alcohol, alvorens het geheel door toevoeging van suiker tot een mooie likeur gemaakt wordt. Het ware geheim van Pallini limoncello gaat echter schuil in een oud familierecept.

Smaak Citroen
Inhoud 300 Centiliter
Alcoholpercentage 26%
Ingrediënten Ingrediënten: Ingredients: Water, sugar, alcohol, natural essence, "Limone Costa d'Amalfi" P.G.I. lemon peel infuse, colouring: E102.
Oorsprong Default
Contactgegevens Leverancier
Pallini S.p.A. Via Tiburtina 1314 - Roma
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italië
Pallini

Pallini heeft een geschiedenis die terug gaat tot in 1875. Halverwege de 20ste eeuw werd de limoncello het belangrijkste product voor Pallini. Wereldwijd is Pallini nummer 2! In Nederland werd Pallini tot de beste Limoncello verkozen in Editie NL.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen