Skip to main content
Villa Massa Limoncello

Limoncello

Per fles

Villa Massa Limoncello

Oorsprong - Default 5CL 30%

Villa Massa Limoncello is een met passie gemaakte Italiaanse citroenlikeur. De authentieke, zachte en frisse smaken heeft Villa Massa te danken aan de citroenen uit Sorrento.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Villa Massa Limoncello

Villa Massa limoncello is vandaag de dag gemaakt volgens het ambachtelijke en originele recept van onze voorouders, met dezelfde formules als die van meer dan een eeuw geleden: trouw aan Italië en toewijding aan de natuurlijke ingrediënten. Villa Massa Limoncello is gemaakt met citroenen van Sorrento. De schil van de Sorrento citroenen zijn dik en rijk aan essentiële oliën, Dit geeft Villa Massa haar authentieke, zachte en frisse smaak.

Smaak Citroen
Inhoud 5 Centiliter
Alcoholpercentage 30%
Oorsprong Default
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italië, Sorrento
Villa Massa Sorrento

In 1890 heeft de Villa Massa familie haar limoncello recept gecreeërd. In die tijd waren er veel familiehuizen die limoncello maakte, en de Villa Massa familie wiens thuis Sorrento is, begon in 1890 en geeft het familierecept sindsdien door. Het proces wordt vandaag de dag nog steeds op dezelfde manier gemaakt als toen, met het gebruik van de lemon peel van enkel hoogwaardige citroenen. In 1991 namen de gebroeders Villa Massa, Sergio en Stefano, de gewaagde stap om hun limoncello naar de markt te brengen en een merk te maken van Villa Massa. Zij waren wereldwijd de eerste om een traditie commercieel te maken en zijn vandaag de dag een italiaans icoon.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen