Skip to main content
Penfolds Bin 28

Big Red 4.5

2e halve prijs

Penfolds Bin 28

Oorsprong - Australië 2019 75CL

In 1945 kocht het Australische Penfolds de Kalimna wijngaard in de Barossa Valley. Sinds 1959 maken ze van Shiraz druiven van Kalimna de Bin 28. Rijp, stevig en stoer.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Penfolds Bin 28

In 1945 kocht het Australische Penfolds de Kalimna wijngaard in de Barossa Valley. Sinds 1959 maken ze van Shiraz druiven van Kalimna de Bin 28. Rijp, stevig en stoer. Tegenwoordig wordt Bin 28 nog steeds gemaakt, alleen komen de druiven uit verschillende wijngaarden. Barossa Valley is nog altijd hofleverancier en wordt bijgestaan door McLaren Vale, Padthaway, Upper Adelaide en Wrattonbully. De wijn rijpt 12 maanden op Amerikaans eiken. Je proeft zwarte bessen, kersen, frambozen, mokka, specerijen en tabak. Je kan hem gerust 10 tot 15 jaar laten liggen.

Smaak rijp, robuust en kruidig
Lekker bij stoofschotel , wild en bbq
4.5
  • Heerlijke wijn uit Zuid-Australië.
Shiraz

Rijke, krachtige en soms vlezige wijnen worden gemaakt van de shiraz druif. Drink 'm bij donker vlees en exotische specerijen.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving In 1945 kocht het Australische Penfolds de Kalimna wijngaard in de Barossa Valley. Sinds 1959 maken ze van Shiraz druiven van Kalimna de Bin 28. Rijp, stevig en stoer.
Inhoud 75 Centiliter
Soort shiraz
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Australië
Contactgegevens Leverancier
Penfolds 78 Penfold Road, Magill, Australia Website: https://www.penfolds.com Email: peter.english@tweglobal.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieƫt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

3 keer bekroond
Oogstjaar 2015
16.5 punten

Jancis Robinson

Oogstjaar 2016
91 punten

Wine Enthusiast

Oogstjaar 2018
93 punten

Wine Advocate

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen