
cava
Pere Ventura Brut Magnum
Spanje - Macabeo, Parellada 150CL 11,5%
Verfijnde Cava uit de buurt van Barcelona met een zachte bubbel en een lange afdronk. Levendig met wit fruit en limoen. De uitzonderlijke kwaliteit komt door de langere rijping in de kelders.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Pere Ventura Brut Magnum
Speciaal voor Gall & Gall samengesteld. In deze verfijnde brut proef je wit fruit en citrus. Een levendige smaak met een heerlijke zachte mousse en knisperend frisse afdronk.
-
Een heerlijke toegankelijke zachte cava die je de hele avond kunt blijven drinken. En dat hebben we op oudejaarsavond dan ook gedaan ;-)
A. Smit
Heeft dit artikel gekocht
Geverifieerd
-
Heerlijke bubbel voor een betaalbare prijs!
anoniem
Heeft dit artikel gekocht
Geverifieerd
-
Nog beter dan de standaard
Floris De Kievit
Heeft dit artikel gekocht
Geverifieerd
-
goede smaakvolle cava
Ludo van Dijk
Heeft dit artikel gekocht
Geverifieerd
De macabeo druif (wordt in Frankrijk viura genoemd) maakt lichte wijnen die met de jaren rijker en nootachtiger worden. Ze passen goed bij de Aziatische keuken.
Voor cava wordt vaak de parellada druif gebruikt. Deze druif geeft de zachte, romige basis voor de Cava. In wijn proef je prettige, lichte, gemakkelijk te drinken alledaagse wijnen, bedoeld om meteen te drinken.
Inhoud | 150 Centiliter |
Alcoholpercentage | 11,5% |
Soort | xarello, macabeo, parellada |
Ingrediënten | Contains sulfites |
Allergie-informatie | Sulfur Dioxide and Sulfits |
Oorsprong | Spanje |
Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
De Grote Hamersma
Ons verhaal
Cava’s van Pere Ventura worden al enige tijd geschonken in de top horeca, zoals Hotel l’ Europe en het Okura Hotel. Het was bovendien de huiscava van het wereldberoemde restaurant El Bulli in San Sebastian. Wat opvalt aan deze cava’s is de superfrisse stijl. Normaal geproken zijn cava’ s wat rijper en kruidiger van smaak, maar de huisstijl van deze bodega is juist geroemd om z’n fruitigheid en frisheid, De kwaliteit van Coleccion Privada Cava's is oa te herleiden door de langere rijping in de kelders dan de wettelijk vereisteiste: de wijnen rijpen 18 tot 20 maanden op hun gistdepot ipv de vereiste 15 maanden. Dit zorgt voor een extra zachte mousse en een verfijnde smaak.