Skip to main content
Proper No. Twelve

Vol & rijk 4.3

Per fles

Proper No. Twelve

70CL 40%

De Proper No. Twelve 70CL is drie keer gedistilleerd en vervolgens minimaal drie jaar gerijpt in bourbon vaten. In de smaak kun je tonen van vanille, honing en hout ontdekken.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Proper No. Twelve

Deze Ierse whiskey is een eerbetoon aan de Ierse MMA-vechter Conor McGregor. Hij is opgegroeid in Dublin district 12, wat de verwijzing naar het getal 12 verklaart. Zijn motto is 'It is a proper Irish Whiskey and 12 is my hometown'. Drink hem puur, met een blokje ijs of in de mix met Gingerbeer en een schijfje citroen.

Smaak vanille, honing en hout
4.3
  • Lekker soepel en zacht. Echt Iers. Geen lange nasmaak. Eigenlijk zou de smaak langer in de mond moeten blijven.
  • Ik heb inmiddels een heleboel whisky's uit geprobeerd, maar telkens bleef deze Proper Twelve mijn favoriet ! Gentleman Jack is mijn nummer 2 geworden en daarna al die andere. Hou het vol en rijk, liefst ook in de winkel en niet alleen maar via internet.
  • Vol van aroma en een lichte film in de mond. Echte Ierse verfijning!
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen