Skip to main content
Pyrat Rum XO Reserve

Bruine Rum

Pyrat Rum XO Reserve

70CL 40%

Een blend van ultra-premium gerijpte rums, met een perfect gebalanceerde, elengante en zachte smaak.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Pyrat Rum XO Reserve

Hiermee haal je iets bijzonders in huis! De Pyrat is een Caribische gemixte rum van Anguilla Rums Ltd in West-Indië. Pittig van smaak en gerijpt op Amerikaans eiken en Franse Limousin vaten. De fles is op basis van het ontwerp zoals die werden gebruikt door scheepskapiteins en piraten in de 19e eeuw.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
THE NECTAR Molenstraat 19, 3550 Heusden-Zolder
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Guyana
PYRAT

Pyrat rums zijn elegante, kenmerkende ultra-premium producten. Ze worden gemaakt door zorgvuldig gekozen Caribische rum te mengen, veel hiervan zijn tot 15 jaar oud. Volgens specificaties, die zowel traditioneels als uniek zijn, wordt deze selecte blend nog verder gerijpt in eikenhouten vaten voor een uitzonderlijke rijke en zachte smaak.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen