Skip to main content

Recept


Rum Manhattan

Rum Manhattan

Net even anders dan de classic Manhattan cocktail door de toevoeging van rum. Wil jij het geheim weten van de Rum Manhattan? Hier lees je hoe je hem maakt.

Ingrediënten Rum Manhattan

Glaasjes gevuld met Rum en sinaasappelschilletjes
  • 60 ml Bacardi Oakheart
  • 30 ml rode vermout
  • 1 druppel Angostura bitters
  • Sinaasappelzest

 

Mixen maar!

  1. Vul een mixingglas met ijsblokjes. 
  2. Schenk de Oakheart, vermout en Angostura bitters erbij. Roer alle ingrediënten totdat er aanslag op de buitenkant van het glas begint te komen. 
  3. Vul een coupeglas met ijsblokjes of een grote ijsbal. 
  4. Schenk de cocktail door een zeef in het glas. Garneer met de sinaasappelzest.

 

LEKKER BIJ

De Rum Manhattan past bij uitstek bij de borrel. Op z’n best met de gemarineerde chickenwings. Lees hier het recept en bekijk meer inspiratie. 

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine. 

Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Premium Membership (Klantenkaart).

GA MIXEN!

Zo. Nu weet je precies hoe je de perfecte Rum Manhattan moet maken! Wil je nu eens wat anders? Ga dan terug naar alle cocktails. Bekijk ook  de populairste cocktails van Nederland: Gin-TonicBloody MaryMojitoCaipirinhaen Pina Colada. Genoeg te ontdekken met meer dan 300 cocktailrecepten van Gall & Gall!

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.