Skip to main content
Ramazzotti Sambuca

Anijslikeur 4.0

Ramazzotti Sambuca

Oorsprong - Default 70CL 38%

Ramazzotti Sambuca is een heerlijke heldere drank uit Italië die naar steranijs smaakt. Deze drank wordt volgens strenge tradities gemaakt waardoor er een erg verfijnde smaak ontstaat met krachtige aroma's.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Ramazzotti Sambuca

Ramazzotti Sambuca is een heerlijke heldere drank uit Italië die naar steranijs smaakt. Deze drank wordt volgens strenge tradities gemaakt waardoor er een erg verfijnde smaak ontstaat met krachtige aroma's. Ramazzotti Sambuca is een heerlijke drank die zacht is van smaak. De herkenbare anijssmaak is voor de liefhebber echt genieten. Heerlijk na het eten, puur of on the rocks. Of zoals de Italianen doen: “Con la mosca”, met drie gebrande koffiebonen.

Smaak Anijs
4.0
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 38%
Oorsprong Default
Contactgegevens Leverancier
Pernod Ricard Nederland B.V.
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italie, Canelli
Ramazotti Canelli

Ramazzotti werd in 1815 in Milaan opgericht en is het oudste echte huis van amaro ('bitter' in het Italiaans), een traditionele Italiaanse kruidenlikeur. Het mengsel van 33 aromatische planten is nog steeds gebaseerd op de oorspronkelijke formule en omvat onder meer Calabrische sinaasappelen, cinchona, rabarber, gentiaan en steranijs. Vandaag heeft Ramazzotti een wijde range aan digestieven, aperitieven en zoete likeuren die allen "la dolce vita" uitdrukken.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen