Skip to main content
Rebottled 4 glazen kleur GVP

Cadeau

Per artikel

Rebottled 4 glazen kleur GVP

Nederland - Cadeau 4GL in GV

Rebottled in Utrecht maakt drinkglazen van gebruikte wijnflessen. Elk jaar worden 440 miljoen wijnflessen na 1 keer gebruik gelijk weggegooid, terwijl bierflesjes met statiegeld tot wel 40 keer hergebruikt kunnen worden. Nu in een giftpack! Set 4x 330 ml.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Rebottled 4 glazen kleur GVP

Rebottled heeft als doel om de eerste grote glasproducent te worden van circulair glaswerk. In de Rebottled Factory worden de gebruikte wijnflessen in twee├źn gesneden, zodat de vorm van een drinkglas ontstaat. Na het snijden vindt het schuren en polijsten plaats zodat ze er niet alleen goed uitzien, maar ook helemaal perfect aanvoelen! Vervolgens worden de glazen voorzien van een logo en gereinigd. Dit alles gebeurt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Rebottled glazen zijn het ideale cadeau: duurzaam, sociaal en praktisch.

Ons verhaal

Nederland, Utrecht
Rebottled Utrecht

Rebottled tovert lege wijnflessen om tot glazen. Het hergebruiken van wijnflessen is een transitie naar een circulaire economie. Deze prachtige creaties worden gemaakt door getalenteerde mensen die wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.