Skip to main content
Ruinart Rosé Magnum
Frankrijk Extra Groot

Champagne

Jouw Premium prijs

Ruinart Rosé Magnum

Frankrijk - Pinot noir, Chardonnay 150CL 12,5%

In Ruinart Rosé (45% chardonnay, 55% pinot noir) resulteert deze stijl in een intens aromatische champagne vol sensuele elegantie met een diepe kleur en mooie structuur.

Online op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen
Ruinart Rosé Magnum

Frankrijk 150CL

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis

Alles over Ruinart Rosé Magnum

In Ruinart Rosé (45% chardonnay, 55% pinot noir) resulteert deze stijl in een intens aromatische champagne vol sensuele elegantie met een diepe kleur en mooie structuur.

Sinds de oprichting in 1729 vormen uitmuntendheid en vakmanschap de kern van het oudste champagnehuis. Chardonnay is de ziel van Ruinart. Deze druif, voornamelijk afkomstig van de Côte des Blancs en Montagne de Reims, geeft elegantie, zuiverheid en een aromatische frisheid aan alle cuvées. De balans tussen het eeuwenoude erfgoed en de drang tot innovatie heeft het tot een immer relevant en eigentijds champagehuis gemaakt. In Ruinart Rosé (45% chardonnay, 55% pinot noir waarvan 18% toegevoegd als rode wijn) resulteert deze stijl in een intens aromatische champagne vol sensuele elegantie met een diepe kleur en mooie structuur.
Kleur: Delicaat granaatappelroze met lichte oranje reflecties.
Geur: Subtiel en fris met in eerste instantie tropisch fruit (guave en lychee) en kleine bessen (frambozen en kersen), gevolgd door tonen van roos en granaatappel die het complexe, intens aromatische profiel comleet maken.
Smaak: Duidelijk en vol. De aroma's van vers geplukte bessen komen volledig tot uiting. Elegante tonen van munt en roze grapefruit brengen met een heerlijke frisheid de wijn mooi in balans.
Perfect Serve: Ruinart Rosé is een heerlijke feestelijke champagne, een genot om tijdens een maaltijd van aperitief tot dessert te drinken

Druivensoort
Druivensoort
Pinot noir
Deze druif zorgt voor fruitige rode wijnen die geliefd zijn om de aroma's van rood fruit en specerijen. En een lange soepele afdronk met zachte tannines. Perfect bij eend, kip en varkensvlees.
Chardonnay
Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.
Beschrijving Rosé Champagne van chardonnay en pinot noir. Subtiel, elegant en fris. Delicaat met licht rood zomerfruit en heerlijk in combinatie met Japanse gerechten.
Inhoud 150 Centiliter
Alcoholpercentage 12,5%
Soort pinot noir, chardonnay
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Ruinart Champagne 4 Rue des Crayères, Reims, France Website: www.ruinart.com Email: simon.hibbitt@mhuk.co.uk Élaboré par Champagne Ruinart à Reims
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Reims
Frankrijk, Reims
Ruinart Frankrijk, Reims
Geïnspireerd op de visie van de Benedictijner monnik Dom Thierry Ruinart, begint zijn neef Nicolas Ruinart op 1 september 1729 naast de textielhandel ook met handelen in Champagne. Dit is dan ook het moment waarop Ruinart officiëel wordt geboren en dat maakt het het oudste champagnehuis ter wereld. In de vijf kwaliteiten champagne van Ruinart vormt de chardonnay druif de ‘gouden draad’ met z’n levendige, frisse aroma’s en pure smaak. Ruinart is bovendien al sinds 1896 sterk verbonden aan contemporary art en design en is te vinden op toonaangevende beurzen over de hele wereld zoals ARCO, London Design en Art Basel.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.