Gin
Saigon Baigur Premium Dry Gin Vietnam
Vietnam - Gin 70CL 43%
Saigon Baigur Gin is de eerste premium dry gin die wordt gedistilleerd in Ho Chi Minh-stad, Vietnam. Het is een bijzondere gin: 12 onderscheidende lokale, Vietnamese ingrediënten zijn gecombineerd met 4 klassieke gin-ingrediënten. Tezamen vormen deze een drank die de Vietnamese belichaming van de klassieke droge gin is. De unieke combinatie van lokale plantaardige ingrediënten geeft Saigon Baigur een frisse en levendige smaak, geïnspireerd door de stad waarin het wordt gedistilleerd. Een avontuurlijke en opwindende gin!
De Saigon Baigur Dry Gin, Ho chi Minh’s eerste premium ambachtelijke gin, werd in 2018 ontwikkeld door Jochem Lisser en Florian Draaisma. Omdat het tweetal authentieke Vietnamese botanicals in de gin wilden verwerken, reisden ze het hele land door - van de straatmarkten in de stedelijke centra tot de afgelegen berggebieden. Het duurde twee jaar om de definitieve receptuur met twaalf regionale en vier klassieke botanicals samen te stellen. De botanicals zijn: jeneverbes, venkel, lotusbloem, buddha's hand, saigon kaneel, zoethout, koriander, engelwortel, limoen, chili, citroengras, kardamom, peperkorrels, steranijs, dragon fruit.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
70CL
Alles over Saigon Baigur Premium Dry Gin Vietnam
Saigon Baigur Gin is de eerste premium dry gin die wordt gedistilleerd in Ho Chi Minh-stad, Vietnam. Het is een bijzondere gin: 12 onderscheidende lokale, Vietnamese ingrediënten zijn gecombineerd met 4 klassieke gin-ingrediënten. Tezamen vormen deze een drank die de Vietnamese belichaming van de klassieke droge gin is. De unieke combinatie van lokale plantaardige ingrediënten geeft Saigon Baigur een frisse en levendige smaak, geïnspireerd door de stad waarin het wordt gedistilleerd. Een avontuurlijke en opwindende gin!
De Saigon Baigur Dry Gin, Ho chi Minh’s eerste premium ambachtelijke gin, werd in 2018 ontwikkeld door Jochem Lisser en Florian Draaisma. Omdat het tweetal authentieke Vietnamese botanicals in de gin wilden verwerken, reisden ze het hele land door - van de straatmarkten in de stedelijke centra tot de afgelegen berggebieden. Het duurde twee jaar om de definitieve receptuur met twaalf regionale en vier klassieke botanicals samen te stellen. De botanicals zijn: jeneverbes, venkel, lotusbloem, buddha's hand, saigon kaneel, zoethout, koriander, engelwortel, limoen, chili, citroengras, kardamom, peperkorrels, steranijs, dragon fruit.
Description | Saigon Baigur Gin is de eerste premium dry gin die wordt gedistilleerd in Ho Chi Minh-stad, Vietnam. Het is een bijzondere gin: 12 onderscheidende lokale, Vietnamese ingrediënten zijn gecombineerd met 4 klassieke gin-ingrediënten. Tezamen vormen deze een drank die de Vietnamese belichaming van de klassieke droge gin is. De unieke combinatie van lokale plantaardige ingrediënten geeft Saigon Baigur een frisse en levendige smaak, geïnspireerd door de stad waarin het wordt gedistilleerd. Een avontuurlijke en opwindende gin! |
Inhoud | 70 Centiliter |
Alcoholpercentage | 43% |
Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Ons verhaal
In 2018 begonnen ze enthousiast aan hun missie om een lijn van kwaliteitsdranken uit Vietnam te produceren. Ze hebben besloten om een lijn Vietnamese gin te creëren met een traditionele smaak, waarbij ze gebruik maken van de beste kruideningrediënten. Resoluut, uniek en puur Vietnamees, dit wordt de unieke gin in Vietnam.