Skip to main content
Scallywag Blended Malt

Mild & Zacht 4.5

Scallywag Blended Malt

Oorsprong - Schotland 70CL 46%

Deze botteling heeft een uitgesproken rijke, donkere kleur verkregen door rijping op mooie Spaanse Sherry Butts. Het resultaat is een charmante malt met een rijk gekruid karakter met tonen van vanille (door de rijping op gebruikte bourbon vaten) zoet gestoofd fruit, Christmaspudding, donkere chocolade, pittige citrus en zoete tabak.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Scallywag Blended Malt

Scallywag is een blended Speyside whisky, gecreëerd door onafhankelijke bottelaar Douglas Laing met daarin alleen de beste Speyside Malts, waaronder Mortlach, MacAllan en Glenrothes. Gebotteld op 46% alcohol en non-chill gefilterd. De naam en vormgeving is geïnspireerd op de liefde van de Douglas Laing familie voor Fox Terriërs, deze honden staan bekend om hun lieve maar toch ook ondeugende karakter. De naam Scallywag en het ontwerp met de Fox Terriër zien zij als het meest passend voor deze rijkelijk gekruide en heerlijk zoete malt whisky. De naam en vormgeving is geïnspireerd op de liefde van de Douglas Laing familie voor Fox Terriërs, deze honden staan bekend om hun lieve maar toch ook ondeugende karakter. De naam Scallywag en het ontwerp met de Fox Terriër zien zij als het meest passend voor deze rijkelijk gekruide en heerlijk zoete malt whisky.

4.5
  • Koop deze voor het prachtige etiket , smaak is ook heerlijk
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 46%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
DOUGLAS LAING & CO LTD Glasgow, G3 6EQ
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Lowlands
Douglas laign & Co Ltd. Lowlands
  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen