Skip to main content
Johnnie Walker Blue Label

Mild & Zacht 5.0

Per fles

Johnnie Walker Blue Label

Oorsprong - Schotland 70CL 40%

Blue Label is een blend van de zeldzaamste en meest uitzonderlijke whisky's. Smaken van chocolade en een kruidige, rokerige en honingachtige zachte afdronk.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Johnnie Walker Blue Label

Johnnie Walker Blue Label is een gemengde Scotch die gemaakt is van een aantal van de zeldzaamste en meest uitzonderlijke whisky's. Slechts één op elke 10.000 vaten heeft de ongrijpbare kwaliteit, het karakter en de smaak om te zorgen voor de opvallende signatuursmaak van Johnnie Walker Blue Label. Het bevat zeldzame, gerijpte Scotch malt- en graanwhisky's die staan voor een meerlaagse symfonie van smaken, soepel en in balans gebracht met tonen van chocolade, vleugjes van gras en mout. Het is de afdronk van bloemen, kruiden, rook en honing die resulteert in een unieke en bevredigende smaakervaring. Heeft meer gouden medailles voor uitmuntendheid gewonnen dan welke andere superpremium whisky dan ook en wordt gezien als het hoogtepunt van blending. Kan het best puur worden geproefd, waarbij de smaakpapillen vooraf gereinigd en gekoeld worden door ijswater. De onderscheidende keuze om een bijzondere gelegenheid écht uitzonderlijk en gedenkwaardig te maken.

Smaak zoet en rijp fruit
5.0
  • Subliem!
  • Zeer goede smaak en geur, zeker een aanrader voor diegene die daar het geld voor over heeft.
  • Super, prachtige fles en doos.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
nl: John Walker & Sons nl: 5 Lochsideway, Edinburg, EH12 9DT, Scotland de: John Walker & Sons de: 5 Lochsideway, Edinburg, EH12 9DT, Scotland fr: John Walker & Sons fr: 5 Lochsideway, Edinburg, EH12 9DT, Scotland en: John Walker & Sons en: 5 Lochsideway, Edinburg, EH12 9DT, Scotland
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar
88

Jim Murray

Ons verhaal

Schotland
Johnnie Walker

In 1820 begint John Walker zijn eigen whisky te stoken voor zijn levensmiddelenwinkel in het Schotse Kilmarnock. Hiervoor mengt hij als één van de eersten verschillende Schotse whisky’s om een betere kwaliteit te krijgen. En noemt zijn whisky Walker’s Kilmarnock. Pas na zijn dood verandert zijn kleinzoon Alexander Walker die naam in Johnnie Walker in 1909. In dit jaar werd ook het beroemde logo “The striding man” ontworpen. Hij maakt het merk tot een wereldberoemde whisky met de bekende kleurenlabels.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen