Skip to main content
Schloss Johannisberg 50° Riesling Dry

Fresh prince 4.0

2e halve prijs

Schloss Johannisberg 50° Riesling Dry

Oorsprong - Duitsland 2020 75CL 12%

De term 50° slaat op de noorderbreedte van Schloss Johannisberg uit de Rheingau. De 50e breedtegraad loopt precies door hun wijngaarden.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Schloss Johannisberg 50° Riesling Dry

De term 50° slaat op de noorderbreedte van Schloss Johannisberg uit de Rheingau. De 50e breedtegraad loopt precies door hun wijngaarden. Zodoende heeft deze topproducent een nieuwe productlijn opgesteld met een modern etiket en dito wijnen. Deze riesling trocken is intens verfrissend met de smaak van ananas, kruisbessen en grapefruit. Hij heeft verfrissende zuren en een prachtige balans. Serveer de Schloss Johannisberg 50° Riesling Dry in combinatie met salades, vis, schaal- of schelpdieren of gevogelte.

4.0
Riesling

Deze druif kan een wijn maken die varieert van droog tot zoet. Opvallend is altijd de zeer hoge zuurgraad. Een halfzoete Riesling past goed bij Aziatische gerechten of varkensvlees.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving De term 50° slaat op de noorderbreedte van Schloss Johannisberg uit de Rheingau. De 50e breedtegraad loopt precies door hun wijngaarden.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12%
Soort riesling
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Duitsland
Contactgegevens Leverancier
Schloss Johannisberg Schloss Johannisberg, Geisenheim, Germany Website: www.schloss-johannisberg.de Email: info@schloss-johannisberg.de
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 2018
p_89 punten

James Suckling

Ons verhaal

Duitsland, Rheingau
Schloss Johannisberg Rheingau

Van oorsprong is Schloss Johannisberg een Benedictijner klooster in de Duitse Rheingau. Al meer dan 1200 (!) jaar wordt hier wijn gemaakt, waarvan de laatste 300 jaar uitsluitend riesling. En daarmee is Schloss Johannisberg het oudste ‘Rieslingdomein’ ter wereld. Hier werd in 1775 de ‘spätlese’ uitgevonden. Door de onteigening van kerkelijke eigendommen ten tijde van Napoleon kwam Schloss Johannisberg ook nog heel even toe aan Willem V van Oranje-Nassau. Door het gebruik van eikenhouten vaten, gemaakt van hout uit het eigen bos, krijgen de wijnen authenticiteit en uniekheid en is de kwaliteit onberispelijk.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen