Skip to main content

ZO WERKT HET

Meld je gratis aan voor Club Gall & Gall en spaar automatisch punten. Voor elke euro ontvang je 1 punt. Deze kun je via de Club Store inwisselen voor kortingen en producten.

Stap 1: Hoe wordt ik member? 
Member worden bij Club Gall & Gall gaat heel makkelijk en is helemaal gratis. Maak een account aan of meld je aan in jouw Gall & Gall winkel. Als je je online aanmeldt, ontvang je van ons een digitale klantenkaart via de e-mail, daarnaast is je klantenkaart direct terug te vinden in jouw persoonlijke account.


Heb je al een online account: dan ben je nu automatisch gratis member van de Club. Tip! Voeg je digitale klantenkaart toe aan een app, zoals Stocard of Albert Heijn. Liever een fysieke kaart? Meld je dan aan in een Gall & Gall winkel.

Stap 2: Hoe spaar ik punten? 
Voor iedere euro ontvang je 1 punt. Als je online bestelt en ingelogd bent, spaar je automatisch punten. Na een online bestelling worden de punten bijgeschreven als je bestelling is geleverd. Laat in de winkel je (digitale) kaart scannen om punten te kunnen sparen. 

Je ziet je gespaarde punten terug op je kassabon, in de e-mail en in je account. Zodra je genoeg punten hebt gespaard voor een cadeau brengen wij je op de hoogte, maar kijk ook eens in de Club Store naar onze wisselende deals en producten.

Stap 3: Punten inwisselen 
Jouw punten wissel je in via de online Club Store. Je kunt zélf kiezen waar je je punten aan besteedt, of dat je liever nog even doorspaart. Je vindt de Club Store in je account bij het tabje Club Store.  
 
Na het inwisselen ontvang je per e-mail een coupon voor je cadeau of korting. Deze coupon kun je gebruiken in de winkel of online om je korting of cadeau te verzilveren. 

Gall & Gall Premium 
Naast een gratis Club membership kan je voor 10 euro per jaar Gall & Gall Premium-member worden. Met Premium bespaar je nóg meer op je favoriete dranken.  

*Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, op Wereldse Wijnen en op versterkte wijn zoals port, sherry of vermout. 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.