De Gall & Gall Klantenkaart

Pak je voordeel!

Met de klantenkaart van Gall & Gall heb je een streepje voor! Voor 10 euro per jaar ontvang je het hele jaar door 10% korting op wijn, mousserende wijn en whisky. Maar er zijn nog meer voordelen!

Altijd een streepje voor

  • 10% korting op alle wijn, mousserende wijn en whisky*
  • Altijd bijzondere aanbiedingen op wijn en sterke dranken 
  • Jaarlijks een gratis wijnalmanak met de lekkerste prijswinnende wijnen
  • Gratis abonnement op het inspirerende magazine PROEF!
  • Hoge korting op een speciaal samengesteld wijnpakketten met wisselende thema's
  • Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste wijnen
  • Deelname aan proeverijen
klantenkaart

De beste acties

voor kaarthouders
Proef juni 2017

PROEF!

Het magazine voor drankliefhebbers van Gall & Gall, krijg je als kaarthouder helemaal gratis thuisgestuurd. Hierin vind je de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles - verhalen die je letterlijk kunt proeven. Lees nu alles over het nieuwe nummer!

Lees meer >

Wijnboxen

Bij Gall & Gall kun je voor elk moment een kant-en-klare wijnbox bestellen. Of dit nu is voor de borrel, het diner of voor een bijzonder moment. Met deze complete boxen ben je meteen klaar.

Bekijk de wijnboxen >

Gratis wijnalmanak voor kaarthouders

Wil je kaarthouder worden? Dan ontvang je nu helemaal gratis de Wijnalmanak met daarin de allerbeste wijnen. Meer dan 500 prijswinnaars die grote nationale en internationale prijzen gewonnen hebben. Alvast een sneak preview? Bekijk een aantal pagina's van de wijnalmanak online. Zelf een hebben? Bestel dan nu een klantenkaart of ga naar de winkel. 

Wijn almanak

In de winkel of online

Je kunt de klantenkaart in een van onze Gall & Gall winkels kopen. Of bestel de klantenkaart online en ontvang direct korting op je bestelling! Als je alleen de klantenkaart bestelt, betaal je uiteraard geen verzendkosten.

Automatisch gebruik blijven maken van alle voordelen van de klantenkaart?

Heb je al een kaart en wil je een automatische incasso afgeven? Vul dan dit formulier in en stuur hem op naar het antwoordnummer dat op het formulier staat. Je klantenkaart verlengen gaat dan helemaal automatisch!

Inloggen?

Om je gegevens in te zien of te wijzigen, kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

* De 10% klantenkaart korting geldt niet op (mousserende) wijnen of whisky's die in de aanbieding zijn en versterkte wijnen zoals port, sherry of vermouth.

Bestel of verleng direct

je klantenkaart