Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

De Gall & Gall


Klantenkaart

Klantenkaart
Klantenkaart

ALTIJD EEN STREEPJE VOOR

Met de klantenkaart van Gall & Gall heb je altijd een streepje voor! Zoals: 

  • 10% korting op alle Wijn, Mousserend en Whisky*
  • Altijd scherpe aanbiedingen op bijzondere wijnen en sterke dranken
  • Jaarlijks een gratis Wijnalmanak met de lekkerste prijswinnende wijnen
  • Gratis abonnement op het inspirerende magazine Proef!
  • Hoge korting op een speciaal samengesteld Wijnboxen met wisselende thema's
  • Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste wijnen
  • Deelname aan proeverijen

Meer weten? Bekijk de volledige Algemene voorwaarden van de Gall & Gall klantenkaart en het Privacybeleid

Klantenkaart

EXTRA VOORDEEL MET DE KLANTENKAART

Wijn op z'n paasbest: van lunch tot diner. Want bij Gall & Gall hebben we de perfecte drank voor bij je paasmaaltijd. Vind jouw favoriet!

Alle acties
Deze actie is geldig van maandag 30 maart t/m zondag 13 april 2020.

Nieuw: wijn van de maand

Terug van weggeweest: onze wijn van de maand. Elke maand zoeken onze wijnspecialisten een speciale wijn die de eer krijgt 'Wijn van de maand' te mogen zijn. Niet alleen kom je meer te weten over deze bijzondere wijn en het wijnhuis, maar als kaarthouder kun je hem ook nog extra voordelig proberen. 

Deze maand is het de beurt aan Tokara. Dit wijnhuis uit Zuid-Afrika behoort tot de top! Zij maken de bijzondere Tokara Reserve Collection Elgin Sauvignon Blanc.

Alles over deze wijn van de maand >

GALL & GALL WIJNBOXEN

Nieuwe wijnen ontdekken? Vanaf nu vind je bij Gall & Gall de wijnboxen. De Gall & Gall wijnboxen zijn speciaal samengesteld om je kennis te laten maken met prijswinnende wijnen. Bijzondere wijnen waar wij en onafhankelijke wijnexperts enthousiast over zijn. Wereldwijd ingekocht bij wijnmakers waarmee we een hechte band hebben. Omdat ze net zulke wijngekken zijn als wijzelf. Daar laten we je graag van meegenieten. Met een flinke korting én ze worden gratis thuisbezorgd!
Alle wijnboxen

PROEF!

PROEF!
Het magazine voor drankliefhebbers van Gall & Gall, krijg je als kaarthouder helemaal gratis thuisgestuurd. Want uiteindelijk zijn we ook gewoon hobbyisten. Mensen die heel enthousiast kunnen worden van een verhaal over een druif die groeit op een vulkaanhelling, of een kiertje in een schuur op Islay wat whisky een zilte smaak geeft. In Proef! magazine vind je de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles - verhalen die je letterlijk kunt proeven. Lees nu alles over het nieuwe nummer!
Lees meer

GRATIS WIJNALMANAK VOOR KAARTHOUDERS

GRATIS WIJNALMANAK VOOR KAARTHOUDERS
Wil je kaarthouder worden? Dan ontvang je nu helemaal gratis de Wijnalmanak met daarin de allerbeste wijnen. Meer dan 500 prijswinnaars die grote nationale en internationale prijzen gewonnen hebben. Zelf een hebben? Bestel dan nu een klantenkaart of ga naar de winkel.
Word kaarthouder

IN DE WINKEL OF ONLINE

Je kunt de klantenkaart in een van onze Gall & Gall winkels kopen. Of bestel de klantenkaart online en ontvang direct korting op je bestelling! Als je alleen de klantenkaart bestelt, betaal je uiteraard geen verzendkosten.

Automatisch gebruik blijven maken van alle voordelen van de klantenkaart?

Heb je al een kaart en wil je een automatische incasso afgeven? Vul dan dit formulier in en stuur hem op naar het antwoordnummer dat op het formulier staat. Je klantenkaart verlengen gaat dan helemaal automatisch!

Inloggen?

Om je gegevens in te zien of te wijzigen, kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

* De 10% klantenkaart korting geldt niet op (mousserende) wijnen of whisky's die in de aanbieding zijn en versterkte wijnen zoals port, sherry of vermouth.