Skip to main content
0
€ 0.00

De Gall & Gall


Klantenkaart

Klantenkaart
Klantenkaart

ALTIJD EEN STREEPJE VOOR

Met de klantenkaart van Gall & Gall heb je altijd een streepje voor! Zoals: 

  • 10% korting op alle Wijn, Mousserend en Whisky*
  • Altijd scherpe aanbiedingen op bijzondere wijnen en sterke dranken
  • Gratis abonnement op het inspirerende magazine Proef!
  • Hoge korting op een speciaal samengesteld Wijnboxen met wisselende thema's
  • Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste wijnen
  • Uitnodigingen voor exclusieve presales en events, zoals proeverijen
  • Voor de echte wijnliefhebber brengen wij ieder jaar de Wijnalmanak uit, met een overzicht van de lekkerste prijswinnende wijnen

Meer weten? Bekijk de volledige Algemene voorwaarden van de Gall & Gall klantenkaart en het Privacybeleid

* De 10% klantenkaartkorting geldt niet op (mousserende) wijnen of whisky's die in de aanbieding zijn, niet op de 'vast lage' zomerdeal wijnen en versterkte wijnen zoals port, sherry of vermout.

Klantenkaart

Extra voordeel met de klantenkaart

Extra voordeel met de klantenkaart

Hot, hot, hot! Als de zomer op z'n heetst is hebben wij de perfecte wijnen om mee af te koelen (of open te trekken bij de BBQ). En die zijn speciaal voor kaarthouders extra aantrekkelijk geprijsd!

Deze acties zijn geldig van maandag 19 juli t/m zondag 1 augustus 2021.

Wijn van de maand

Wijn van de maand

Elke maand zoeken onze wijnspecialisten een speciale wijn die de eer krijgt 'Wijn van de maand' te mogen zijn. Niet alleen kom je meer te weten over deze bijzondere wijn en het wijnhuis, maar als kaarthouder kun je hem ook nog extra voordelig proberen. 

Deze maand is het de beurt aan de Château de Berne Romance. Bij dit wijnhuis wordt niet alleen wijn gemaakt, maar ook honing, olijfolie en truffels. Lees er alles over! 

Alles over de Wijn van de Maand

PROEF!

Het magazine voor drankliefhebbers van Gall & Gall, krijg je als kaarthouder helemaal gratis thuisgestuurd. Want uiteindelijk zijn we ook gewoon hobbyisten. Mensen die heel enthousiast kunnen worden van een verhaal over een druif die groeit op een vulkaanhelling, of een kiertje in een schuur op Islay wat whisky een zilte smaak geeft. In Proef! magazine vind je de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles - verhalen die je letterlijk kunt proeven. Lees nu alles over het nieuwe nummer!

Lees meer

GRATIS WIJNALMANAK VOOR KAARTHOUDERS

GRATIS WIJNALMANAK VOOR KAARTHOUDERS

Ieder najaar brengt Gall & Gall de Wijnalmanak uit, met daarin een overzicht van de allerbeste wijnen die grote nationale en internationale prijzen gewonnen hebben. Als kaarthouder én echte wijnliefhebber ontvang je dit bewaarexemplaar gratis thuis bezorgd. 

Word kaarthouder

GALL & GALL WIJNBOXEN

Nieuwe wijnen ontdekken? Vanaf nu vind je bij Gall & Gall de wijnboxen. De Gall & Gall wijnboxen zijn speciaal samengesteld om je kennis te laten maken met prijswinnende wijnen. Bijzondere wijnen waar wij en onafhankelijke wijnexperts enthousiast over zijn. Wereldwijd ingekocht bij wijnmakers waarmee we een hechte band hebben. Omdat ze net zulke wijngekken zijn als wijzelf. Daar laten we je graag van meegenieten. Met een flinke korting én ze worden gratis thuisbezorgd!
Alle wijnboxen

IN DE WINKEL OF ONLINE

Je kunt de klantenkaart direct in een van onze Gall & Gall winkels kopen (behalve in Gall & Gall Gemak), of bestel de klantenkaart online. Als je de klantenkaart als artikel toevoegt aan je bestelling, ontvang je direct jouw korting. Als je de klantenkaart online bestelt, duurt het een aantal dagen voordat je deze ontvangt. Daarna kun je deze ook bij je volgende bestelling, of in de winkel gebruiken. Als je alleen een klantenkaart online bestelt, betaal je uiteraard geen verzendkosten.