Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

Magazine


Proef!

Proef!
Proef!

Wij verkopen al sinds 1884 drank en zijn op dat gebied de allergrootste specialist van Nederland. Maar uiteindelijk zijn we ook gewoon hobbyisten. Mensen die heel enthousiast kunnen worden van een verhaal over een druif die groeit op een vulkaanhelling, of een kiertje in een schuur op Islay wat whisky een zilte smaak geeft. Deze verhalen - de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles - verhalen die je letterlijk kunt proeven, gaan we je vertellen in PROEF!.

Gratis voor kaarthouders

Als kaarthouder ontvang je de Proef! automatisch thuis. Wil je dat ook? Word dan ook kaarthouder en ontvang het magazine thuis in de brievenbus. Wel zo makkelijk.... Mis PROEF! niet.

PROEF! is:

  • Gratis
  • Thuis gestuurd of online te lezen
  • Bijzondere verhalen over wijn, whisky en andere dranken
  • Magazine formaat
  • Alle klantenkaart aanbiedingen

Klantenkaart

De lekkerste flessen uit deze Proef!

LEES DE PROEF! ONLINE

Nog gemakkelijker: lees de Proef! online. En bestel direct je favoriete dranken op gall.nl.

Nieuw: wijn van de maand

Terug van weggeweest: onze wijn van de maand. Elke maand zoeken onze wijnspecialisten een speciale wijn die de eer krijgt 'Wijn van de maand' te mogen zijn. Niet alleen kom je meer te weten over deze bijzondere wijn en het wijnhuis, maar als kaarthouder kun je hem ook nog extra voordelig proberen. 

Deze maand is het de beurt aan Tokara. Dit wijnhuis uit Zuid-Afrika behoort tot de top! Zij maken de bijzondere Tokara Reserve Collection Elgin Sauvignon Blanc.

Alles over deze wijn van de maand >


Meer inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Lees hieronder meer over wijn en spijs, de smaakprofielen van Gall & Gall of wijn & spijs.