Proef!

Wij verkopen al sinds 1884 drank en zijn op dat gebied de allergrootste specialist van Nederland. Maar uiteindelijk zijn we ook gewoon hobbyisten. Mensen die heel enthousiast kunnen worden van een verhaal over een druif die groeit op een vulkaanhelling, of een kiertje in een schuur op Islay wat whisky een zilte smaak geeft. Deze verhalen - de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles - verhalen die je letterlijk kunt proeven, gaan we je vertellen in PROEF!.

Dit nummer

Het voorjaarsnummer is uit! Je leest alles over wijnmaker Peter Yealands. Deze selfmade man met boerenverstand maakt de heerlijkste wijnen in Nieuw-Zeeland. Verder ‘a toast to the ghost’ van de Speyside, welk spook waart daar rond…? Een mooi verhaal over wijnland Spanje en alles om de lente mee te beginnen zoals de lentebieren, heerlijke lente recepten, cocktails en andere voorjaars dranken. Lezen dus!

Als kaarthouder ontvang je de Proef! automatisch thuis. Wil je dat ook? Word dan ook kaarthouder en ontvang het magazine thuis in de brievenbus. Wel zo makkelijk.... Mis PROEF! niet.

PROEF! is:

  • Gratis
  • Thuis gestuurd
  • Bijzondere verhalen over wijn, whisky en andere dranken
  • Magazine formaat
  • Alle klantenkaart aanbiedingen

Proef 2 2017

De lekkerste flessen

uit deze Proef!

13 Reviews

(121 stemmen)
10.99

3 Reviews

(27 stemmen)
6.99

20 Reviews

(206 stemmen)
11.99