Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

Magazine


Proef!

Proef!
Proef!

De Proef! is niet zomaar een magazine: het is de bron voor drank inspiratie. Voor slechts €10 per jaar word jij kaarthouder en abonneer jij je voor een jaar op het Proef! Magazine, hét magazine voor drankliefhebbers. Je ontvangt 'm vier keer per jaar op de mat én je geniet van extra kortingen. Lees snel verder voor meer!

ABONNEER JE OP DE PROEF!

Geniet als kaarthouder van extra's naast het Proef! magazine

Je ontvangt dit Proef! magazine als Gall & Gall kaarthouder. Naast dit mooie magazine geniet je daarom onder andere van 10% korting op wijn, whisky en mousserende dranken.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Abonneer je dan op het Proef! magazine en ontvang de klantenkaart direct bij jou thuis.

* aanbiedingen uitgezonderd 

Lees meer over de Gall & Gall klantenkaart

De lekkerste flessen uit deze Proef!

DIT KUN JE VERWACHTEN VAN DE PROEF!

Wij verkopen al sinds 1884 drank en mogen ons op dat gebied de allergrootste specialist van Nederland noemen. Maar uiteindelijk zijn wij ook gewoon hobbyisten. Mensen die heel enthousiast worden van een verhaal over een druif die groeit op een vulkaanhelling en zo wijn een nog betere smaak geeft, of hoe whisky een zilte smaak krijgt van een kiertje in een schuur op Islay. Over deze verhalen - de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles - verhalen die je letterlijk kunt proeven, vertellen we je in PROEF!. Je krijgt het magazine gratis thuisgestuurd of je leest ‘m hieronder online. 

LEES DE PROEF! ONLINE

Nog gemakkelijker: lees de Proef! online. En bestel direct je favoriete dranken op gall.nl.

Meer inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Lees hieronder meer over wijn en spijs, de smaakprofielen van Gall & Gall of wijn & spijs.