Proef!

Wij verkopen al sinds 1884 drank en zijn op dat gebied de allergrootste specialist van Nederland. Maar uiteindelijk zijn we ook gewoon hobbyisten. Mensen die heel enthousiast kunnen worden van een verhaal over een druif die groeit op een vulkaanhelling, of een kiertje in een schuur op Islay wat whisky een zilte smaak geeft. Deze verhalen - de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles - verhalen die je letterlijk kunt proeven, gaan we je vertellen in PROEF!.

Dit nummer

In deze Proef lees je hoe je altijd de perfecte wijn kunt vinden. Maak ook je smaakprofiel aan en leer jouw perfecte match kennen! Verder een streekreportage over Toscane: de streek van Sangiovese en Chianti. Een interview met de extravagante wijnmaker Jean-Charles Boisset. Hij vertrok vanuit Frankrijk naar Californië om daar wijn te maken. Dichterbij huis worden de dranken van Van Wees gestookt. Gewoon in de Jordaan. Jenever in de puurste vorm. Kortom, genoeg om te lezen. 

Als kaarthouder ontvang je de Proef! automatisch thuis. Wil je dat ook? Word dan ook kaarthouder en ontvang het magazine thuis in de brievenbus. Wel zo makkelijk.... Mis PROEF! niet.

PROEF! is:

  • Gratis
  • Thuis gestuurd
  • Bijzondere verhalen over wijn, whisky en andere dranken
  • Magazine formaat
  • Alle klantenkaart aanbiedingen

Proef 4 2017 september

De lekkerste flessen

uit deze Proef!