Skip to main content

Magazine


Proef!

Proef!

Wij verkopen al sinds 1884 drank en zijn op dat gebied de allergrootste specialist van Nederland. Maar uiteindelijk zijn we ook gewoon hobbyisten. Mensen die heel enthousiast kunnen worden van een verhaal over een druif die groeit op een vulkaanhelling, of een kiertje in een schuur op Islay wat whisky een zilte smaak geeft. Deze verhalen - de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles - verhalen die je letterlijk kunt proeven, gaan we je vertellen in PROEF!.

Dit nummer

Deze Proef! brengt je natuurlijk op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van drank. Wijngek én 3FM DJ Rámon Verkoeijen vertelt over zijn wijnhobby. En wat gebeurt er eigenlijk in de zomer allemaal op een wijngaard? Nou genoeg dus! Verder is er weer nieuwe inspiratie voor je BBQ. De heerlijkste gerechten met bijpassende dranken. We zijn naar Spanje en Italië geweest om daar de verhalen op te halen. En de comeback van de kopstoot: Bols blaast 'm nieuw leven in. Je leest het allemaal in de nieuwe Proef! 

Gratis voor kaarthouders

Als kaarthouder ontvang je de Proef! automatisch thuis. Wil je dat ook? Word dan ook kaarthouder en ontvang het magazine thuis in de brievenbus. Wel zo makkelijk.... Mis PROEF! niet.

PROEF! is:

  • Gratis
  • Thuis gestuurd of online te lezen
  • Bijzondere verhalen over wijn, whisky en andere dranken
  • Magazine formaat
  • Alle klantenkaart aanbiedingen

Klantenkaart

De lekkerste flessen uit deze Proef!

LEES DE PROEF! ONLINE

Nog gemakkelijker: lees de Proef! online. En bestel direct je favoriete dranken op gall.nl.

Meer inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Lees hieronder meer over wijn en spijs, de smaakprofielen van Gall & Gall of wijn & spijs.