Proef!

Wij verkopen al sinds 1884 drank en zijn op dat gebied de allergrootste specialist van Nederland. Maar uiteindelijk zijn we ook gewoon hobbyisten. Mensen die heel enthousiast kunnen worden van een verhaal over een druif die groeit op een vulkaanhelling, of een kiertje in een schuur op Islay wat whisky een zilte smaak geeft. Deze verhalen - de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles - verhalen die je letterlijk kunt proeven, gaan we je vertellen in PROEF!.

Dit nummer

Deze Proef! staat in het teken van de leukste maand van het jaar! Zo geven we je advies over de lekkerste kerstwijnen. Vertellen we je alles over de Bordeaux. Maar ook wat er eigenlijk in de winter gebeurt in een wijngaard. En bereiden we een heerlijk kerstdiner met bijpassende wijnen. Lees het allemaal in de nieuwe Proef!

Als kaarthouder ontvang je de Proef! automatisch thuis. Wil je dat ook? Word dan ook kaarthouder en ontvang het magazine thuis in de brievenbus. Wel zo makkelijk.... Mis PROEF! niet.

PROEF! is:

  • Gratis
  • Thuis gestuurd
  • Bijzondere verhalen over wijn, whisky en andere dranken
  • Magazine formaat
  • Alle klantenkaart aanbiedingen

Proef 5 2018 december

De lekkerste flessen

uit deze Proef!7 Reviews

Cap Royal Bordeaux Supérieur 75CL
Niet meer beschikbaar

Meer inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Lees hieronder meer over wijn & spijs, de smaakprofielen van Gall & Gall of wijn & spijs. Natuurlijk kun je ook direct naar alle kerstrecepten