Proef!

Wij verkopen al sinds 1884 drank en zijn op dat gebied de allergrootste specialist van Nederland. Maar uiteindelijk zijn we ook gewoon hobbyisten. Mensen die heel enthousiast kunnen worden van een verhaal over een druif die groeit op een vulkaanhelling, of een kiertje in een schuur op Islay wat whisky een zilte smaak geeft. Deze verhalen - de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles - verhalen die je letterlijk kunt proeven, gaan we je vertellen in PROEF!.

Dit nummer

In dit nummer lees je over wijnmaken in Patagonië. In dit niemandsland in Argentinië worden bijzondere wijnen gemaakt: Altaland. Sterrenkok Ron Blaauw vertelt over wijn en zijn voorkeuren. De Franse druiven voelen zich thuis tussen de 'kiwi's' in Nieuw-Zeeland. Lees alles over dit prachtige wijnland. Shaken, not stirred: de bekende James Bond acteur Daniel Craig vertelt over zijn favoriete drank. Lezen dus!

Als kaarthouder ontvang je de Proef! automatisch thuis. Wil je dat ook? Word dan ook kaarthouder en ontvang het magazine thuis in de brievenbus. Wel zo makkelijk.... Mis PROEF! niet.

PROEF! is:

  • Gratis
  • Thuis gestuurd
  • Bijzondere verhalen over wijn, whisky en andere dranken
  • Magazine formaat
  • Alle klantenkaart aanbiedingen

Proef 2 2017

De lekkerste flessen

uit deze Proef!

1 Review

(117 stemmen)
13.99

7 Reviews

(366 stemmen)
30.99

3 Reviews

(37 stemmen)
17.59