Proef!

Wij verkopen al sinds 1884 drank en zijn op dat gebied de allergrootste specialist van Nederland. Maar uiteindelijk zijn we ook gewoon hobbyisten. Mensen die heel enthousiast kunnen worden van een verhaal over een druif die groeit op een vulkaanhelling, of een kiertje in een schuur op Islay wat whisky een zilte smaak geeft. Deze verhalen - de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles - verhalen die je letterlijk kunt proeven, gaan we je vertellen in PROEF!.

Dit nummer

In deze Proef!: het voorjaar op z'n best. Zoals rosé: de wijn met een blos. Daar krijg je nooit genoeg van. Van dichtbij komen de Moezelwijnen. Het niveau is hoog door de strenge wetten over wijnmaken. En whiskey met een e uit Ierland. Er zijn zoveel verschillende smaken: daar zit er vast een voor je tussen. 'Shaken not stirred': dan hebben we het natuurlijk over vermout. Helemaal terug van weg geweest. Hoe smaakt het, hoe drink je 'm en in welke cocktails komt vermout het best tot zijn recht. Lees het allemaal in de nieuwe Proef!

Als kaarthouder ontvang je de Proef! automatisch thuis. Wil je dat ook? Word dan ook kaarthouder en ontvang het magazine thuis in de brievenbus. Wel zo makkelijk.... Mis PROEF! niet.


PROEF! is:

  • Gratis
  • Thuis gestuurd
  • Bijzondere verhalen over wijn, whisky en andere dranken
  • Magazine formaat
  • Alle klantenkaart aanbiedingen

Proef magazine_april 2018.png

De lekkerste flessen

uit deze Proef!