Proef!

Wij verkopen al sinds 1884 drank en zijn op dat gebied de allergrootste specialist van Nederland. Maar uiteindelijk zijn we ook gewoon hobbyisten. Mensen die heel enthousiast kunnen worden van een verhaal over een druif die groeit op een vulkaanhelling, of een kiertje in een schuur op Islay wat whisky een zilte smaak geeft. Deze verhalen - de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles - verhalen die je letterlijk kunt proeven, gaan we je vertellen in PROEF!.

Dit nummer

In deze Proef alles voor een mooie en lekkere Kerst. Jonnie Boer geeft je tips voor de juiste wijn bij je kerstdiner. Lees hoe de Japanners de kunst van het whisky maken afkeken en perfectioneerden. Natuurlijk vind je de heerlijkste recepten met bijpassende wijnen. Dan hoef je zelf niet te zoeken! En de drank om het jaar mee uit te knallen: champagne. Het bijzondere champagnehuis Bollinger staat in de spotlight. Lekker getafeld? Neem dan nog een heerlijke afterdinner drank of cocktail. De nieuwe Proef ligt op 17 februari op je deurmat. 

Als kaarthouder ontvang je de Proef! automatisch thuis. Wil je dat ook? Word dan ook kaarthouder en ontvang het magazine thuis in de brievenbus. Wel zo makkelijk.... Mis PROEF! niet.

PROEF! is:

  • Gratis
  • Thuis gestuurd
  • Bijzondere verhalen over wijn, whisky en andere dranken
  • Magazine formaat
  • Alle klantenkaart aanbiedingen

Proef5-Magazine-2017.png

De lekkerste flessen

uit deze Proef!