Proef!

Wij verkopen al sinds 1884 drank en zijn op dat gebied de allergrootste specialist van Nederland. Maar uiteindelijk zijn we ook gewoon hobbyisten. Mensen die heel enthousiast kunnen worden van een verhaal over een druif die groeit op een vulkaanhelling, of een kiertje in een schuur op Islay wat whisky een zilte smaak geeft. Deze verhalen - de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles - verhalen die je letterlijk kunt proeven, gaan we je vertellen in PROEF!.

Dit nummer

Deze Proef! Staat helemaal in het teken van de lente! Want het nieuwe seizoen vraagt om een heerlijk frisse lentedranken. Zoals een cocktail: drink jij met of zonder alcohol? Lees alles over de Haagse Joost die in 2004 samen met zijn vrouw vertrok de Loire en daar de ‘Audi’s’ onder de wijnen maakt. Maak weer eens een lekker lentegerecht met bijpassende rosé. En lees alles over whisky uit India. Allemaal in de nieuwe Proef! 

Als kaarthouder ontvang je de Proef! automatisch thuis. Wil je dat ook? Word dan ook kaarthouder en ontvang het magazine thuis in de brievenbus. Wel zo makkelijk.... Mis PROEF! niet.

PROEF! is:

  • Gratis
  • Thuis gestuurd
  • Bijzondere verhalen over wijn, whisky en andere dranken
  • Magazine formaat
  • Alle klantenkaart aanbiedingen

Proef maart 2019

De lekkerste flessen

uit deze Proef!
Meer inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Lees hieronder meer over wijn & spijs, de smaakprofielen van Gall & Gall of wijn & spijs. Natuurlijk kun je ook direct naar alle kerstrecepten