Proef!

Wij verkopen al sinds 1884 drank en zijn op dat gebied de allergrootste specialist van Nederland. Maar uiteindelijk zijn we ook gewoon hobbyisten. Mensen die heel enthousiast kunnen worden van een verhaal over een druif die groeit op een vulkaanhelling, of een kiertje in een schuur op Islay wat whisky een zilte smaak geeft. Deze verhalen - de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles - verhalen die je letterlijk kunt proeven, gaan we je vertellen in PROEF!.

Dit nummer

Deze nieuwe Proef gaat naar de favoriete vakantielanden, op zoek naar de lekkerste wijnen. Je leest alles over Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal en de verborgen schatten van deze landen. Én nu de zomer bijna is begonnen: cocktail! Cocktails lijken moeilijk, maar maak je zo in 3 simpele stappen. Tess heeft een paar bekende cocktails voor je gemaakt, die je thuis heel gemakkelijk kunt namaken. 

Als kaarthouder ontvang je de Proef! automatisch thuis. Wil je dat ook? Word dan ook kaarthouder en ontvang het magazine thuis in de brievenbus. Wel zo makkelijk.... Mis PROEF! niet.

PROEF! is:

  • Gratis
  • Thuis gestuurd
  • Bijzondere verhalen over wijn, whisky en andere dranken
  • Magazine formaat
  • Alle klantenkaart aanbiedingen

Proef juni 2017

De lekkerste flessen

uit deze Proef!