Skip to main content
Sheridan's Double

Koffielikeur 4.8

Sheridan's Double

Ierland - Koffielikeur 50CL 15,5%

Sheridan's is een premium Ierse koffielikeur. Bij het uitschenken komen de afzonderlijke delen tegelijk in het glas en zal de witte likeur boven op de donkere blijven liggen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Sheridan's Double

Sheridan's is een premium Ierse koffielikeur uit Dublin die in 1994 voor het eerst werd gemaakt. De unieke fles bestaat uit 2 aan elkaar gesmolten delen: De ene kant is gevuld met een witte romige vanille-crèmelikeur, en de andere kant met een donkerbruine koffie-chocoladelikeur met Ierse whiskey, in de verhouding 1/3 tot 2/3. Sheridan’s drink je gekoeld te en meestal als digestief in een tumblerglas. Bij het uitschenken komen de afzonderlijke delen tegelijk in het glas en zal de witte likeur boven op de donkere blijven liggen. Samengevoegd levert het een ware smaakexplosie op die heerlijk wordt afgerond met een chocolade/noten finish. Tip: Bij gebruik in/over desserts kan het ook verrassend werken!

Smaak koffie
4.8
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Lekker bij de koffie, of gewoon bij een relaxt avondje
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Ik ken deze al langer smaakt lekker deze koffielikeur met ijsklontjes.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Lekker bij de koffie
Bevat milk and its derivatives
Inhoud 50 Centiliter
Alcoholpercentage 15,5%
Ingrediënten MILK
Allergie-informatie Milk and its Derivatives
Contactgegevens Leverancier
Thomas Sheridan & Sons Nangor RD., Dublin 12, Ireland
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Ierland, Dublin
Sheridan's Dublin

De maker van dit product, Thomas Sheridan & Sons, valt onder de Gilbey Group, welke ook de Baileys in hun pakket hebben. De basis voor deze likeur wordt gevormd door plaatselijk verkrijgbare ingredienten. Zeer onderscheidend door het type fles en de manier van inschenken.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.