Skip to main content
image

After dinner

Bewaar het lekkerst voor het laatst. Na het diner of later op de avond verwen jij jezelf en je gast(en) met een heerlijke drank. Bijvoorbeeld een een after dinner cocktail, een luxe glas rum of cognac of je voegt aan je koffie of thee een mooi glas likeur of whisky toe.

Vind je favoriete after dinner drank

After dinner cocktails

Het diner afsluiten met een cocktail is echt een feestje! Maak er een met ijs, room, koffie of juist fris met citroen. Zoals de welbekende scroppino: supergemakkelijk te maken met alleen wodka, prosecco en citroensorbetijs. Of kies de White Russian met slagroom!


Liever iets met koffie?

Ben je meer van de koffie na het eten? Deze zet je zo op tafel: de klassieker Irish Coffee drink je warm of kies voor de ijskoude Espresso Martini! We hebben hier een handig kant-en-klaar cocktailpakket voor.

After dinner rum

Er zijn veel varianten van rum verkrijgbaar. Maar welke is nu het lekkerst after dinner? Kies voor een donkere rum. Deze rums zijn vaak net wat zoeter en je proeft hierin verschillende smaken die de rum bijzonder maken. We hebben een top 10 luxe rums voor je op een rijtje gezet.
Bekijk de top 10 luxe rums >

After dinner cognac

Echt een klassieker onder de after dinner dranken is cognac. In zo'n mooi bol glas een klein laagje gouden drank. De Franse drank wordt gemaakt van witte wijn en is het perfecte digestief omdat het de eetlust remt. Drink deze drank dus vooral ná het eten!
Lees alles over cognac >

After dinner whisky

Misschien wel het meest bekende digestief: whisky. Helemaal niet gek als je weet dat whisky je spijsvertering een handje helpt. Perfect voor na een grote (feest)maaltijd dus! Kies na een stevige maaltijd voor een stevige whisky zoals vol & rijk of krachtig & rokerig.
Lees meer over whisky >

Lekkere dessertrecepten

Kies je toch liever voor een lekker dessert: probeer dan een van deze heerlijke recepten met een beetje drank erin.

Meer lezen

Ontdek nog meer lekkere combinaties. Bijvoorbeeld welke wijn je bij welk gerecht kunt serveren of de lekkerste cocktails!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.