Skip to main content
Speciale Palm

Amber 4.0

Speciale Palm

België - Amber 75CL 5,4%

PALM 'Spéciale Belge Ale' is het betere Belgische bier van het begin van de 20e eeuw. Dit voldrinkend amberkleurig bier van hoge gisting heeft een alcoholgehalte van 5,4%.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Speciale Palm

De speciale PALM-mouten bepalen haar honingachtige malsheid en de eigen geselecteerde PALM-gist haar fruitige gistingaroma. PALM wordt gegist met een giststam die een nadrukkelijke banaan smaak geeft.

Lekker bij Oude kaas en mosselen
4.0
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Het is een lekker biertje. En de service is top van gall & gall.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heerlijk biertje!
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 5,4%
Contactgegevens Leverancier
Brouwerij Palm Brasserie Palm N.V.- SA Steenhuffeldorp 3, B-1840 Steenhuffel
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

België
Palm

Brouwerij Palm is een Belgische brouwerij. Het logo van Palm is het Brabantse trekpaard, een bruin lijf met witte manen, dat verwijst naar de typische kleur van het bier met een stevige witte kraag. Op de kasteelhoeve is trouwens de bekende stoeterij Kasteel Diepensteyn gevestigd.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.