Skip to main content
Tanduay Silver

Witte rum

Tanduay Silver

70CL 40%

De rum heeft tonen van citrusproducten zoals mandarijn in combinatie met vanille en een licht zoete afdronk. Perfect voor in de mixer of met een schijfje sinaasappel.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Tanduay Silver

Die van oorsprong Fillipijnse rum uit 1854 heeft minimaal 5 jaar gerijpt volgens het solera systeem op ex bourbonvaten. Het is een volle rum gemaakt van suikerriet van het eiland Negros occidental.
Award: Double gold Best White Rum 2018 San francisco Spirits awards 2018.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
Alcobrands BV Smederijstraat 2 4814DB Breda Website: www.alcobrands.be
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Filipijnen
Tanduay

Deze van oorsprong Fillipijnse rum uit 1854 is gerijpt volgens het solera systeem op ex bourbonvaten. Het is een volle rum gemaakt van suikerriet van het eiland Negros occidental.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen