Skip to main content
Tasca d'Almerita Malvasia 'Didyme'

Fresh prince

Tasca d'Almerita Malvasia 'Didyme'

Oorsprong - Italië 2019 75CL 13,5%

Malvasia afkomstig van het Eolische eiland Salina gelegen vlak boven Sicilië. Intens en krachtig met rijpe peer, abrikoos, bloemen, gele pruimen en bijenwas.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Tasca d'Almerita Malvasia 'Didyme'

De naam Didyme is een oude Griekse naam voor het eiland Salina. Net als Lipari is Salina een van de Eolische eilanden gelegen in de Tyrrhenische Zee vlak boven Sicilië. Didyme is Grieks voor 'tweelingen', een verwijzing naar de twee grootste vulkanen van Salina. Op het Capofaro domein wordt de (van oorsprong Griekse) druif malvasia verbouwd. De wijn is intens en krachtig met rijpe peer, abrikoos, bloemen, gele pruimen en bijenwas. Schenk hem bij pasta met garnalen, salade met gerookte kipfilet of vitello tonnato.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Malvasia afkomstig van het Eolische eiland Salina gelegen vlak boven Sicilië. Intens en krachtig met rijpe peer, abrikoos, bloemen, gele pruimen en bijenwas.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort malvasía
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Tasca d'Almerita Via dei Fiori 13, Palermo, Italy Email: info@tascadalmerita.it Website: www.tascadalmerita.it
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 2018
8.5

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Italië, Sicilië
Tasca d'Almerita s.r.l. Sicilië

Het wijnhuis Tasca d’Almerita is een grote producent uit Sicilië. Net als Planeta, die andere Siciliaanse producent in het assortiment van Gall & Gall, beschikt Tasca d’Almerita over vijf verschillende domeinen verspreid over het eiland. Sicilië heeft namelijk een groot aantal verschillende subklimaten, bodemgesteldheden en niet te vergeten wel minstens 50 verschillende druivensoorten. De domeinen zijn: Regaleali, Tascante, Capofaro, Sallier de La Tour en Tasca d’Almerita Fondazione Whitaker. Bij Tasca d’Almerita wordt niet alleen wijn gemaakt, maar allerlei landbouw producten. Het land wordt bewerkt met groot respect voor de natuur.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen