Skip to main content
Tekirdag Rakisi Gold

Anijslikeur

Tekirdag Rakisi Gold

Oorsprong - Default 70CL 45%

Deze Rakisi wordt gerijpt in de beste houten vaten, waardoor het zijn gouden kleur en unieke smaak krijgt. Tekirdag Rakisi Gold Series is legendarisch door zijn goud gekleurde druppels.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Tekirdag Rakisi Gold

Tekirdag Rakí Gold Series wordt verkregen door de suma (product na de eerste distillatie), van de beste verse Turkse druiven en de hoogste kwaliteit anijszaden, te distilleren in koperen alambieken.

Smaak Anijs
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 45%
Ingrediënten Ingredients: Water, suma distilled from fresh grapes, aniseed, refined sugar.
Oorsprong Default
Contactgegevens Leverancier
Mey Alkollu Ickiller San.ve Tic. A.S. www.mey.com.tr Website: www.mey.com.tr
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Turkije
Mey Company

Mey company is onder andere de producent van Yeni Raki en Tekirdağ Rakişi, twee van de meest toonaangevende raki merken ter wereld. Yeni Raki is zelfs de nummer 1 anijsdrank van de wereld! Mey Icki is opgericht in Februari 2004 en hedendaags de leidende en toonaangevende spirits producent en distributeur van Turkije. Mey Icki staat vooral bekend door het produceren van raki (spreek uit als: rakke) van zeer hoge kwaliteit

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen