Skip to main content
Terra Futura No Added Sulphite

Classic Red 4.7

2e halve prijs

Terra Futura No Added Sulphite

Oorsprong - Frankrijk 2020 75CL 14,5%

Sulfiet wordt toegevoegd aan wijn om de smaak stabiel te houden en om hergisting te voorkomen. Tegenwoordig neemt de vraag naar wijnen waaraan geen extra sulfiet is toegevoegd toe.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Terra Futura No Added Sulphite

Steeds meer mensen zijn bewuster over wat ze eten en drinken. Sulfietvermelding op het etiket roept dan ook vragen op. Belangrijk is het om te weten dat sulfiet wordt toegevoegd om de smaak van wijn stabiel te houden en hergisting te voorkomen. Het is niet schadelijk en ook een natuurlijk bijproduct van de gisting. Alleen voor mensen met een allergie hiervoor (vaak astmatisch) kan het klachten veroorzaken. Vandaar de verplichte vermelding op het etiket.  Om aan de toegenomen vraag voor zo natuurlijk mogelijke wijnen te voldoen, voegen we vanaf eind mei weer een nieuwe wijn zonder toegevoegd sulfiet toe.
 
Deze Terra Futura  wijn, gemaakt van Merlot en Marselan is biologisch en gemaakt onder het 'eco  attitude label'. Dat betekent dat alles van de verpakking is gefabriceerd van  hergebruikte materialen (dus ook de kurk!) en dat bij de productie van de wijn  zoveel mogelijk rekening is gehouden met de minste belasting voor het milieu.  Bijvoorbeeld door minimaal watergebruik.  Deze wijn is zeer aromatisch met tonen van zwart fruit en cacao en een intense smaak. Perfect bij Hollandse pot of gebraden kip! Omdat er aan deze  wijn geen sulfiet is toegevoegd blijft de wijn ongeveer een jaar hetzelfde, daarna zal de smaak veranderen.

Lekker bij Hollandse pot en gebraden kip
4.7
 • Geur, kleur is prima en de smaak is super! En fijn dat er geen sulfiet is toegevoegd zodat ik geen last heb van allergie!
 • Stevige heerlijke wijn met zachte afdronk
 • Hele smaakvolle zachte wijn
 • Hele lekkere wijn die zonder toevoeging van sulfaat. Als je allergische bent voor sulfaat, dan dit wijn is super.
 • Misschien is het het etiket, maar biologische en organische wijnen hebben altijd iets extras.
 • een van de weinige wijnen zonder sulfiet
 • een zware jongen, vol smaak met een heerlijke afdronk. echt een verrassing
Merlot

Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.

Beschrijving Biologisch en gemaakt onder het 'eco attitude label'. Dat betekent dat alles van de verpakking is gefabriceerd van hergebruikte materialen. Zonder toegevoegd sulfiet.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14,5%
Soort merlot, marselan
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
SCEA DOMAINE DE TAVERNEL Route de Fourques, BEAUCAIRE, France Email: n.chebille@clrvins.fr Website: www.caves-languedoc-roussillon.fr
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 2019
7

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Château Gasparets Denat
Château Gasparets Denat

De familie Fabre is sinds 1771 eigenaar van Château Fabre Gasparets in het pittoreske dorpje in het centrum van Corbières. Het domein van Fabre Gasparets strekt zich uit over een heuvel en twee vallein. De onvruchtbare, rotsachtige bodem van Château Fabre Gasparets produceert slechts een kleine hoeveelheid druiven op de wijngaarden. Een teken voor kwaliteit!

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen