Skip to main content
The Busker Single Malt Irish Whiskey

Mild & Zacht

The Busker Single Malt Irish Whiskey

Oorsprong - Ierland 70CL 44,3%

Geniet van onze uitstekende The Busker Single Malt, gerijpt in twee verschillende houtsoorten om een complexiteit te bieden die wacht om ervaren te worden. Fruitige tonen ontmoeten bloemige vlierbloesem terwijl de smaak start met een intense rijkdom en overgaat in zoete chocoladetonen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over The Busker Single Malt Irish Whiskey

Gerijpt en finished in ex-bourbon & sherryvaten.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 44,3%
Oorsprong Ierland
Contactgegevens Leverancier
Illva Saronno SpA Via Archimede 243,21047 SARONNO VA,ITALY
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Butcha Kombucha

Butcha Kombucha wordt gemaakt door chefs. De dranken zijn gemaakt op basis van kombucha fermentatie, vruchtensappen, kruiden en specerijen. Het is Butcha gelukt een smaakrevolutie te ontketenen binnen de alternatieven voor standaard frisdrank en alcohol. Het is een nieuwe range gefermenteerde sodas met diepgang, unieke smaakcombinaties en lager in suiker dan de gemiddelde frisdrank.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen