Skip to main content
The London Essence Company Spiced Gingerbeer

Gingerbeer

Per fles

The London Essence Company Spiced Gingerbeer

Verenigd Koninkrijk - Gingerbeer 50CL

Onze Spiced Ginger Beer is een verfrissende, verkwikkende koolzuurhoudende frisdrank met een unieke gelaagdheid in de smaak dankzij de aanwezigheid van drie verschillende soorten gember.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over The London Essence Company Spiced Gingerbeer

Geniet van de frisse smaak van vers gembersap, de kruidigheid van gemberextract en het heerlijk geurige aroma van gemberdistillaat.

Deze rijke, volle smaak wordt aangevuld met een subtiele braamachtige fruitsmaak afkomstig van een Brewers Gold hopdistillaat. Gezamelijk resulteert dit in een licht zoet, verwarmend en prachtig rond smaakprofiel.

Perfect serve: onze Spiced Ginger Beer is een spectaculaire frisdrankoptie, maar kan ook goed gecombineerd worden met premium whisky of donkere rum voor een klassieke cocktail. Of mix hem met een alcoholvrije spirit voor een heerlijk mocktail.

Inhoud 50 Centiliter
Ingrediënten vers gembersap, de kruidigheid van gemberextract en het heerlijk geurige aroma van gemberdistillaat
Contactgegevens Leverancier
The London Essence Company Website: www.londonessenceco.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Verenigd Koninkrijk, London
Britvic Softdrinks London

Ons verhaal begint op de oever van de Theems, waar The London Essence Company in 1896 in het leven werd geroepen als specialist in de kennis en kunde van pure smaak. The London Essence Company verijkt moderne drankjes met de glamour en nostalgie van de 19de en 20e eeuw, om zo elke sociale gelegenheid tot een hoger niveau te tillen. Met het kiezen van een product uit onze collectie, kiest u goede smaak en een intelligente combinatie van smaken, iets wat uw gasten zeker zullen opmerken.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.