Skip to main content
The London Essence Company White Peach & Jasmine

Tonic

Per fles

The London Essence Company White Peach & Jasmine

50CL

Geniet van een heerlijke combinatie van delicate witte perzik en geurige jasmijn, met deze heerlijke soda van The London Essence Company met verfijne champagnestijl bubbels.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over The London Essence Company White Peach & Jasmine

Ook bij deze soda met witte perziksap en een distillaat van jasmijnbloesem voor een aromatische topnoot, hebben we gebruik gemaakt van onze typerende smaak gelaagdheid.

Perfect serve: deze subtiel zoete soda is een elegante, calorie-arme frisdrank, maar fungeert ook fantastisch als luxe mixer. Combineer met prosecco en serveer in een champagneflute en garneer met een dun plakje perzik voor een moderne, acoholarmere variatie op de klassieke Bellini.

Inhoud 50 Centiliter
Ingrediënten Ingrediënten: witte perziksap en een distillaat van jasmijnbloesem voor een aromatische topnoot
Contactgegevens Leverancier
The London Essence Company Website: www.londonessenceco.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Verenigd Koninkrijk, London
Britvic Softdrinks London

Ons verhaal begint op de oever van de Theems, waar The London Essence Company in 1896 in het leven werd geroepen als specialist in de kennis en kunde van pure smaak. The London Essence Company verijkt moderne drankjes met de glamour en nostalgie van de 19de en 20e eeuw, om zo elke sociale gelegenheid tot een hoger niveau te tillen. Met het kiezen van een product uit onze collectie, kiest u goede smaak en een intelligente combinatie van smaken, iets wat uw gasten zeker zullen opmerken.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.