Skip to main content
Undurraga T.H. Carmenère Peumo
Chili

Big Red

Jouw Premium prijs

Undurraga T.H. Carmenère Peumo

Chili - Carmenère 2019 75CL 14%

Chileense carmenère 12 maanden gerijpt op Franse eikenhouten vaten. Je proeft frambozen, bramen, pure chocola en witte peper. Levendig, fris en sappig met specerijen.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Undurraga T.H. Carmenère Peumo

Chili 2019 75CL

Alles over Undurraga T.H. Carmenère Peumo

Chileense carmenère 12 maanden gerijpt op Franse eikenhouten vaten. Je proeft frambozen, bramen, pure chocola en witte peper. Levendig, fris en sappig met specerijen.

Bij de terroirwijnen van het Chileense Undurraga zit natuurlijk ook een 100% carmenère. De nationale trots van Chili mag niet ontbreken in het portfolio van Terroir Hunter. De wijngaard van 4,05 hectare bevindt zich in Peumo, gelegen in de Cachapoal Valley. Overdag wordt het hier warm en 's avonds koelt het flink af. Ideaal voor kwaliteitswijnbouw. Deze Carmenère rijpt 12 maanden op Franse eikenhouten vaten, waarvan 35% nieuw. Je proeft frambozen, bramen, pure chocola en witte peper. Levendig, fris en sappig met specerijen.

Lekker bij gegrilde groente
Druivensoort
Druivensoort
Carmenère
De carménère druif zorgt voor wijnen die smaken als een mix tussen cabernet sauvignon en merlot. Voegt echt iets toe aan gebraden vleesgerechten.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Chileense carmenère 12 maanden gerijpt op Franse eikenhouten vaten. Je proeft frambozen, bramen, pure chocola en witte peper. Levendig, fris en sappig met specerijen.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14%
Soort carmenère
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Chili
Contactgegevens Leverancier
Viña Undurraga Camino a Melipilla s/n Km 34, Santiago, Chile Email: newbrand@bottlebooks.me Website: www.undurraga.cl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Lekker bij gegrilde groente

Ons verhaal

Chili
Chili
Undurraga Chili
De Chileense producent Undurraga bestaat al sinds 1885. Je kent het merk ongetwijfeld van Albert Heijn die naast hun instapwijnen (onder het merk Undurraga) ook hun Aliwen wijnen verkoopt. Decennialang stond Chili bekend als een land dat grote hoeveelheden wijn produceert met een constante smaak en kwaliteit. Pas sinds 2007 leggen ze bij Undurraga ook de focus op terroir. Dat doen ze met de T.H.-wijnen, waarbij T.H. staat voor Terroir Hunter. En die ‘jager’ is behoorlijk precies, want van iedere wijn kunnen ze je exact vertellen van wat de leeftijd van de druiven is, hoe groot de wijngaard is en waar hij ligt, wat de ondergrond is en welke technieken de wijnmaker heeft toegepast.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.